Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez természetes, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez természetes, vagy csak engem zavar?

Figyelt kérdés

Barátnőm mostanában keresi a legutóbbi ex társaságát. Anno, az ex rakta ki. Kapcsolatunk elején még az ex kereste, ő nehezen, de elment vele találkozni, a végén meg úgy jött, hogy "még mindig beképzelt", "nem volt valami kellemes", most meg már bnőm keresi. Mi ez a nagy fordulat?

Engem ez zavar, de nem mondhatom, hogy ne találkozzanak, nem tilthatom őket. Vagy igen?

5 hónapja vagyunk együtt, az

2012. jún. 17. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
41%

ez nem természetes

az ex a múlt nem keressük fel

2012. jún. 17. 22:48
 2/3 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem mond meg neki hogy igenis ez téged zavar és kérdezd már meg miért kell vagy akar találkozni az exel te sem keresed az exeid hiszen már szakitottatok tul vagy rajtuk .. stb .. szerintem ő nincs tul teljesen az exen és ha ez igy van akkor viszont ebből már nem lesz jó kapcsolat
2012. jún. 17. 22:49
 3/3 anonim ***** válasza:
70%
lol azért akar újra vele találkozni, mert megint kefélni akar vele
2012. jún. 17. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!