Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerelmes belém?
Figyelt kérdés
Van egy lány 16 -éves lessz 5 hónapja ismerkedtem meg vele közelebbről és rá 2-hónapra eggyüt is lettünk még mindig eggyütt is vagyunk , csak nagyon nehezen tudunk találkozni mert nem engedik neki a szülei és nem nagyon engedik el otthonrúl sem egyedül ezért 3 hónap alatt csak 5-6-szor tudtunk találkozni de mindig mongya telefonon hogy nagyon szeret hiányzom neki stb. De amikor találkozunk eggyütt vagyunk akkor nem velem foglalkozik hanem a barátnőivel és sosincs rajta hogy találkozzunk lányok válaszát várnám jobban hogy mi lehet ennek az oka és hogy mit csináljak érdemes folytatni ezt a kapcsolatot és van olyan hogy egy lány a belsőbe szerelmes és külsőre nem jövök be neki vagy hogyha szerelmes belém mennyire számít neki a megjelenésem légyszi válaszoljatok ezekre a kérdésekre nagyon fontos előre is köszi 17/f2012. jún. 17. 18:37
1/11 anonim válasza:
Csak szeretethiánya van, ezért mond ilyeneket neked. Nem téged szeret.
3/11 Klaudia Ramona válasza:
Szia...Igen van olyan h a belsődbe szerelmes .. szerintem ez a lány vagy a szüleitől vagy más valamitől/valakitől tarthat ezért nem foglalkozik veled.
4/11 anonim válasza:
lehet h jól esik neki hogy valaki törődik vele de ennél több vonzalom nincs
5/11 anonim válasza:
hát szerintem túlzottan nem érdekled... próbáld ki, hogy egy darabig nem foglalkozol vele.. ha egy héten keresztül nem is jelentkezik, szerintem hagyd..
(... és foglalkozz inkább egy nyelvtan könyvvel)
6/11 A kérdező kommentje:
És hogy ha a belsőmbe szerelmes mert normális rendes srác vagyok teljes mértékben a külsőm az nem valami jó az mennyire számít ? De viszont hogy ha mongyuk szerelmes beléb .
2012. jún. 17. 18:47
7/11 A kérdező kommentje:
Légyszi válaszoljatok már még ez nagyon fontos nekem ! És nem tudom mit csináljak segítcsetek légyszi köszi!
2012. jún. 17. 18:51
8/11 Lord Hidan válasza:
kb velem is ilyesmi van:D Fb-n tök sokat beszélünk elvagyunk mikor meg ott vagyok elötte egy flegma kurv@
9/11 A kérdező kommentje:
Hát velem is ez van fb-on mindig írja szeret , nem bírja nélkülem de hogy ha meg ott az alkalom figyelembe se vesz.
2012. jún. 17. 18:57
10/11 A kérdező kommentje:
18:41-igen cigány vagyok, csak mellé nyúltam a billentyűnek. És nem vagyok olyan bunkó mint a többi , mert mindig van kivétel !
2012. jún. 17. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!