Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szerelmes belém?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerelmes belém?

Figyelt kérdés
Van egy lány 16 -éves lessz 5 hónapja ismerkedtem meg vele közelebbről és rá 2-hónapra eggyüt is lettünk még mindig eggyütt is vagyunk , csak nagyon nehezen tudunk találkozni mert nem engedik neki a szülei és nem nagyon engedik el otthonrúl sem egyedül ezért 3 hónap alatt csak 5-6-szor tudtunk találkozni de mindig mongya telefonon hogy nagyon szeret hiányzom neki stb. De amikor találkozunk eggyütt vagyunk akkor nem velem foglalkozik hanem a barátnőivel és sosincs rajta hogy találkozzunk lányok válaszát várnám jobban hogy mi lehet ennek az oka és hogy mit csináljak érdemes folytatni ezt a kapcsolatot és van olyan hogy egy lány a belsőbe szerelmes és külsőre nem jövök be neki vagy hogyha szerelmes belém mennyire számít neki a megjelenésem légyszi válaszoljatok ezekre a kérdésekre nagyon fontos előre is köszi 17/f
2012. jún. 17. 18:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csak szeretethiánya van, ezért mond ilyeneket neked. Nem téged szeret.
2012. jún. 17. 18:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Csigány vagy.
2012. jún. 17. 18:41
 3/11 Klaudia Ramona válasza:
Szia...Igen van olyan h a belsődbe szerelmes .. szerintem ez a lány vagy a szüleitől vagy más valamitől/valakitől tarthat ezért nem foglalkozik veled.
2012. jún. 17. 18:44
 4/11 anonim ***** válasza:
lehet h jól esik neki hogy valaki törődik vele de ennél több vonzalom nincs
2012. jún. 17. 18:44
 5/11 anonim ***** válasza:

hát szerintem túlzottan nem érdekled... próbáld ki, hogy egy darabig nem foglalkozol vele.. ha egy héten keresztül nem is jelentkezik, szerintem hagyd..

(... és foglalkozz inkább egy nyelvtan könyvvel)

2012. jún. 17. 18:46
 6/11 A kérdező kommentje:
És hogy ha a belsőmbe szerelmes mert normális rendes srác vagyok teljes mértékben a külsőm az nem valami jó az mennyire számít ? De viszont hogy ha mongyuk szerelmes beléb .
2012. jún. 17. 18:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Légyszi válaszoljatok már még ez nagyon fontos nekem ! És nem tudom mit csináljak segítcsetek légyszi köszi!
2012. jún. 17. 18:51
 8/11 Lord Hidan ***** válasza:
kb velem is ilyesmi van:D Fb-n tök sokat beszélünk elvagyunk mikor meg ott vagyok elötte egy flegma kurv@
2012. jún. 17. 18:54
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát velem is ez van fb-on mindig írja szeret , nem bírja nélkülem de hogy ha meg ott az alkalom figyelembe se vesz.
2012. jún. 17. 18:57
 10/11 A kérdező kommentje:
18:41-igen cigány vagyok, csak mellé nyúltam a billentyűnek. És nem vagyok olyan bunkó mint a többi , mert mindig van kivétel !
2012. jún. 17. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!