Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy álltok a barátotok exéhez?
Engem idegesítene. Párom előttem egy másik lányra volt rákattanva, aki lerázta, kihasználta, hülyének nézte. Annyi igaz, hogy én nyitottam fel a szemét, hogy nagyon csúnyán át van vágva, de mi csak később melegedtünk össze. A nő nem tudja a mai napig elviselni, hogy már nem ő a number1 a párom életében! (lassan egy éve pedig) Igyekszik félreérhető üzenetekkel bekavarni, a lehető legfélreérthetőbb helyzetekbe kerülni a párommal, szánalmas az egész nőszemély. Egy ivós buli alkalmával letaláltam véletlenül rib*ncozni (éppen csak kicsúszott), amiből hatalmas vitánk kerekedett. A páromat kérte számon helyettem, amitől végleg eldurrant az agyam, finoman megkértem, ha gondja van velem azt ne a páromnak mondja, hanem nekem. Volt ott minden... a számba fog lépni, egy ilyen hülye k*rva neki ne pofázzon stb, de rájöttem, hogy a higgadt mosolygás és helyeselés éri a legtöbbet ebben a helyzetben. Egy ilyen nőt eszméletlenül idegesíti az, ha azt látja a másik fél nagyon biztos a dolgában! :) Azóta kicsit háttérbe vonult, de még olykor most is bepróbálkozik!
Szóval én azt javasolnám neked, hogy ne állj le vitázni! Egyértelműen nem lennék puszipajtása a párom exének, de megkérném a páromat, hogy nekem ne beszéljen róla, nem vagyok kíváncsi rá, emellett pedig nem foglalkoznék az exszel, pláne nem állnék le vitatkozni vele! Attól csak dagadna a melle, hogy elérte a kívánt hatást!
Velem is ugyanezt csinálta barátom exe.
Pedig előttem már vagy egy hónappal szakítottak (sokadjára), csak még nála lakott (bár inkább otthon volt a szüleinél), amíg nem talált albérletet.
Ő is azzal kezdte, hogy közösségi oldalon bejelölt, írni akart nekem az érzéseiről (szimplán nem jelöltem vissza), majd miután nem sikerült, páromat kezdte terrorizálni, meg zsarolgatni mindenféle hülyeséggel. Rámászni is megpróbált, de nem járt sikerrel.
Egész egyszerűen nem foglalkoztam vele, mert tudtam, hogy nem vagyok gonosz harmadik, barátom is korrekten járt el az ügyben, még költözni is segített. Ők is sokáig voltak együtt.
A lényeg, ha egyértelműen érzed, hogy ő már nem számít a párodnak, csak te, akkor nincs miért parázni, és a kesztyűt se kell felvenni az exszel, előbb-utóbb eltűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!