Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha a barátotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a barátotok összejönne az egyik barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van/volt egy kapcsolatom, ami igazából se veled, se nélkülednek mondható. A barátom állítólagosan nagyon-nagyon szerelmes belém, de rengeteget veszekszünk és szakítunk, de mégsem bírjuk egymás nélkül, így kibékülünk 4 éve folyamatosan. Azt tudni kell, hogy rettentően gyűlölök vele bulizni menni, mert ha iszik borzasztó agresszív lesz és jelenetet rendez velem rendszerint mindnki előtt. Tettlegességig is fajult már a dolog, de szeretem ezért arra a döntésre jutottam, hogy találkozzunk ha van kedvünk, de ne legyünk konkrétan együtt. Ennek ellenére ő folyton a házasságról, gyerekekről beszél, na mindegy.... a lényeg, hogy most szombaton megkérdezte, hogy este mit csinálok. Mondtam, hogy meg vagyok hívva egy buliba, ahová az ő összes haverja is meg volt, csak ő nem az állandó balhéi miatt. végül mégis megjelent ott... Én egy barátnőmmel mentem, nem a legjobbal, de jó viszonyban voltunk. Mivel a kapcsolatunk elég viharos, állandó téma, hogy épp mi van köztünk... mindent elmondtam ennek köszönhetően neki. Ja, és azt is tudni kell, hogy ez a lány a barátommal is rengetegszer átdumálta a kapcsolatunk problémáit. Ez nekem sosem tetszett, de elfogadtam, bár nagyon rossz szájízzel... aztán az este folyamán, a barátom berúgott és erőszakosan kezdett felém közeledni, szokás szerint. Elkezdett rángatni, hogy beszéljek vele, menjünk félre, foglalkozzak vele... blabla. Nem mentem vele megpofozott majd elkezdett velem üvölteni, hogy büdös r*banc stb... én ár ezen kibuktam, de ami a ráadás, hogy a barátnőm, akivel együt mentünk a buliba, mindzek után rányomult, pontosabban összejött vele. Smárolni nem láttam őket, de simogatták egymást, az ölében ült, majd eltűntek másfél órára. Majd mikor viszatértek a csaj beleröhögött a képembe. Majd megint elvonultak kettesben. Aztán én eljöttem, de mondanom sem kell hogy érzem magam. Azóta egy levelet nem kaptam egyikőjüktől sem. Ti mit tennétek a helyemben???? Iszonyú nyomorultul érzem magam....
2012. jún. 4. 16:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Jó ég, ha egy pasi megüt téged, akkor mit akarsz még utána tőle? Legyen a barátnődé és örülj, hogy többé nem neked kell foglalkoznod vele.
2012. jún. 4. 16:03
 2/10 anonim ***** válasza:

Na mi van csajok, nem kell az agresszív bunkó állat mi?

Persze nem mindegyik csaj ilyen, de vannak ilyenek mint te. Remélem egyszer az állkapcsod is eltöri, aztán majd talán rájössz, hogy az ilyen kötekedő barmokat kerülni kéne, nem megdugatni magadat velük.

3/10 anonim ***** válasza:

Hát, ha ilyen emberekkel állsz össze akkor meg is érdemled!

Na jöhetnek a mínuszok, úgyis meleg van.

4/10 anonim ***** válasza:
Megbeszélném a sráccal hogy azalatt a másfél óra alatt mi történt és szakítanék vele...Ez azért már ne is haragudj a kőbunkóság felsőfokán is túl van.. oké hogy részeg volt, de ha tényleg szeretne akkor küldött volna egy smst vagy keresett volna!
2012. jún. 4. 16:04
 5/10 A kérdező kommentje:
most biztos valami putris embereknek gondoltok minket... nem, a srác orvosira jár, én is egyetemista vagyok. és pont az agresszív viselkedése miatt mondtam, hogy CSAK néha találkozzunk. de egyikünk sincs túl a másikon és ezt a csaj pontosan tudta, mégis ezt meg merte tenni. ez mi??!!! iszonyúan fáj...
2012. jún. 4. 16:16
 6/10 A kérdező kommentje:
ja, és az eset utáni reggel hívott a srác, de kinyomtam... este mepróbáltam hívni, de nem reagált azóta sem.
2012. jún. 4. 16:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán miért próbáltad meg hívni? Nehogy megbocsáss neki már bocsi de akkor hülye vagy ez egy tahó büdös paraszt...Azért nem gondoltam hogy élnek ennyire gyökér emberek a földön..A lényeg hogy ne beszélj vele az már alapból megbocsáthatatlan ha megütött... Egy nőt úristen..
2012. jún. 4. 16:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit tennék? Semmit. Megvárnám míg az új csajt is jól szàjbab@ssza, aztán én röhögnék az ő képébe. Bár velem ilyen nem esne meg, mert az első pofon után kivágtam volna. És ilyenek tanulnak az egyetemen az adóinkból... Nyugtass meg, hogy költségtérítéses szakon tanul. Te amúgy mazochista vagy? Önbecsülésed a srác előtt sem volt, vagy ő verte ki belőled?
2012. jún. 4. 17:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Az a lány meg nem a barátnőd a ráhajt a barátodra aki ráadásul bántott téged. Velem is ez volt, csak a fiú nem ütött meg, de elég bunkó volt, erre a drága barátnőm simán összejött vele.
2012. jún. 4. 17:04
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! tök korrekt, amiket írtatok... igazából azért írtam ide is, és nemcsak a barátaim véleményére adok, hogy tök kívülállóként mások szerint hogyan fest a történet. Az önbecsülésről csak annyit, hogy tulajdonképpen az sosem volt.... és lehet benne valami, hogy azért kötődöm/kötődtem. Igazából nincs már visszaút, mivel a barátnőm az összes létező szabályt megszegte, sőt az ex is...
2012. jún. 4. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!