Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Okkal félek, hogy szakítana?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okkal félek, hogy szakítana? Lenne rá oka? (bővebben)

Figyelt kérdés
A barátommal nem régóta vagyunk együtt, úgy másfél hónapja. Most viszont én nyári munkán vagyok, ami miatt nem vagyok otthon két hétig. Így kb három hétig nem találkozunk. Ő akart velem összejönni, mostanra én is szerelmes vagyok, de alapjában véve mielőtt megismerkedtünk ő nyomult. Attól félek, hogy most megunja ezt a várakozást a két hét alatt, és inkább szakít velem. Van erre esély? Meg merjem kérdezni tőle? Amúgy neten minden nap beszélünk. De az azért mégsem olyan, mintha együtt lennénk...
2012. jún. 17. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szeret akkor megért, és megvár. Ha nem akkor meg lelép, de ha nem panaszkodik állandoan akkor te se aggodj ennyire:)
2012. jún. 17. 10:17
 2/4 anonim ***** válasza:
3 hét az semmi ne röhögtessetek már. mennyi idősek vagytok 14?
2012. jún. 17. 10:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem panaszkodik, csak mondja, hogy hiányzom, meg szeret... De valamiért mégis félek, hogy dob, mire vége ennek a sz*rnak...
2012. jún. 17. 10:24
 4/4 A kérdező kommentje:
17. Egy negyven éves házasságban nyilván nem sok, de mikor kb kicsit több ideje vagy együtt valakivel, mint amennyit most külön, azért az úgy sok szerintem.
2012. jún. 17. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!