Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmnek megnőtt kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek megnőtt kicsit a feneke, hogyan mondjam meg neki, hogy ez nem tetszik annyira?

Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 07:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem döntsd el, hogy a barátnődet szereted, vagy a fenekét. Ha nem megy, akkor vedd tudomásul, hogy a kettő együtt jár. Kis fenékkel, vagy naggyal, ő ugyanaz a személy. Ő valószínüleg ilyen fajta, könnyen hízik, így kell(ene) elfogadni őt.

Ha meg csak azért kell a csaj, hogy villogjál vele, ha csak a külső számít, akkor tökmindegy, ha lecseréled egy gebére.

Nehogy azt hidd, hogy a barátnődnek könnyű, biztosan észrevette ő is, hogy hízott. Inkább segíteni kellene neki, hogy elfogadja a helyzetet, önbizalma ne sérüljön. Ha leszólod, összetöröd lekileg. Döntsd el, hogy valóban kell-e neked, vagy csak ismételni tudom magamat, ha csak a külső számít, akkor állj arrébb, ne hülyítsd feleslegesen.

2012. jún. 22. 09:41
 12/21 anonim ***** válasza:
49%

Az utolsónak (bár nem kedvelem a lifetilt blog szerkesztőjét, mert szakszerűtlen és pénzhajhász, de a következő idézet nagyon igaz)

"Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát lófaszt kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el..."

2012. jún. 22. 10:35
 13/21 anonim ***** válasza:
48%

Más, ha valaki elhanyagolja magát, (az tényleg gáz) és más, ha valaki felszed néhány kilót, de amellett a legjobbat hozza ki magából.

Ne keverjük már a kettőt!

Egy értelmes embernek nem csak a külső számít!

Pár kiló plussztól a barátnőd még ugyanaz a kedves, aranyos lány marad. Ha őt nem zavarja, akkor téged se zavarjon, vagy ha mégis, akkor gondolkozz el, hogy mit szeretsz benne, illetve szereted-e egyáltalán, vagy csak van, hogy legyen csajod.

Ez a lényeg, ha őt zavarja, akkor segíts neki, sportoljatok, stb. ha meg nem zavarja, akkor vagy megszoksz, vagy megszöksz... szólni bunkóság.

2012. jún. 22. 20:25
 14/21 GyaxyBoy válasza:
25%
Én is inkább segíteném és elfogadnám. Ha esetleg ő hozza fel, kérdezi meg tőled, hogy nem híztam, vagy nem zavar téged? Akkor finoman közölheted vele, hogy Te így is nagyon szereted és ha szeretnéd, szívesen segítek, hogy jobb legyen neked! A lényeg, hogy a nőknél általában úgy a legkönnyebb célt érni, hogy ha úgy adod elő, hogy miatta akarod csak meg tenni! :)
2012. jún. 23. 07:48
 15/21 anonim válasza:
29%

Nyár van jelenleg és biztosan érteni fogja a célzást:

"De nagy fene-köd van!"

2012. jún. 23. 08:22
 16/21 anonim válasza:
39%
Szerintem meg ha értelmes a gyerek ha nem az egyénileg megfelelő és tetszetős külső nélkül nem lehet egy kapcsolatot se kellően folytatni. Hiába marha rendes egy csaj senki se azért megy oda hozzá mert nagyon kedves hanem mert megtetszett neki és ha ez az idők folyamán megváltozott egy bizonyos időn belül, akkor a csávó olajralép. Ennyi.
2012. jún. 23. 09:42
 17/21 anonim ***** válasza:
54%
Épp azt írta, már bocsi, a kérdező, hogy KICSIT nőtt meg a feneke. Nem azt írta, hogy most megereszkedett 20 évesen, meg hogy most elengedte magát. Már bocsi, ha egy nő nincs mindig tökéletes formában. Úristen egy picit megnőtt a fenék, na ne mondd, mintha nem lenne természetes. Páran meg azt mondják, hogy most vagy megszokod vagy elhagyod. Úristen emberek...És gondolom nem 10 kilót szedett fel...
2012. jún. 23. 13:09
 18/21 anonim válasza:
44%

Hát átérzem a problémád, de mivel kort nem említettel(vagy én vagyok vak) találgatnak az emberek, mert annak hogy felszedett 4-5 kilót lehet korral járó hormonális változás oka, vagy valami érzelmi. És mennyi idő alatt ment rá az a pár("hány?") kiló fölös?

Mert ha rövid lefolyás alatt akkor minden esélyed megvan rá hogy csak átmeneti, és öt is zavarja, ez esetben nem éri meg szólni pár hónapig, hacsak nem kezd romlani.

ha folyamatosan akár január óta szedegeti akkor szóvá teheted de csak érzéssel, a sportolós programok előbb említve kifejezetten célravezetők lehetnek.

Esetleg ha fiatal érdemes megnézned az szüleit lehet örökletes is és csak most kezd kijönni. Persze ez csak "LEHET"!

Ha tudod hogy nem tudsz beletörődni, majd szólj neki mert igen, oké hogy kedves de nem fogsz vonzódni úgy hozzá, és ezt ö is érezni fogja így: "A nincs ló jó a szamár" elv fog érvényesülni, az meg nemkapcsolat.

2012. jún. 24. 10:34
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha 20 évesen kezd nőni a feneke akkor az nem vetít semmi jót előre mondjuk 40 éves korára. Addigra szép súlyos lesz, jó kis metabolikus szindrómával.
2012. jún. 25. 15:33
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

ha egy héten belül nem leszel megint 50 kg elhagylak

ha majd szülés után egy héttel nem fogysz vissza 50 kg-ra elhagylak .....miért nem veszel magadnak egy gumibabát

oszt fújhatod kisebb vagy nagyobbra a fenekét...xd

2012. jún. 26. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!