Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek megnőtt kicsit a feneke, hogyan mondjam meg neki, hogy ez nem tetszik annyira?
Szerintem döntsd el, hogy a barátnődet szereted, vagy a fenekét. Ha nem megy, akkor vedd tudomásul, hogy a kettő együtt jár. Kis fenékkel, vagy naggyal, ő ugyanaz a személy. Ő valószínüleg ilyen fajta, könnyen hízik, így kell(ene) elfogadni őt.
Ha meg csak azért kell a csaj, hogy villogjál vele, ha csak a külső számít, akkor tökmindegy, ha lecseréled egy gebére.
Nehogy azt hidd, hogy a barátnődnek könnyű, biztosan észrevette ő is, hogy hízott. Inkább segíteni kellene neki, hogy elfogadja a helyzetet, önbizalma ne sérüljön. Ha leszólod, összetöröd lekileg. Döntsd el, hogy valóban kell-e neked, vagy csak ismételni tudom magamat, ha csak a külső számít, akkor állj arrébb, ne hülyítsd feleslegesen.
Az utolsónak (bár nem kedvelem a lifetilt blog szerkesztőjét, mert szakszerűtlen és pénzhajhász, de a következő idézet nagyon igaz)
"Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát lófaszt kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el..."
Más, ha valaki elhanyagolja magát, (az tényleg gáz) és más, ha valaki felszed néhány kilót, de amellett a legjobbat hozza ki magából.
Ne keverjük már a kettőt!
Egy értelmes embernek nem csak a külső számít!
Pár kiló plussztól a barátnőd még ugyanaz a kedves, aranyos lány marad. Ha őt nem zavarja, akkor téged se zavarjon, vagy ha mégis, akkor gondolkozz el, hogy mit szeretsz benne, illetve szereted-e egyáltalán, vagy csak van, hogy legyen csajod.
Ez a lényeg, ha őt zavarja, akkor segíts neki, sportoljatok, stb. ha meg nem zavarja, akkor vagy megszoksz, vagy megszöksz... szólni bunkóság.
Nyár van jelenleg és biztosan érteni fogja a célzást:
"De nagy fene-köd van!"
Hát átérzem a problémád, de mivel kort nem említettel(vagy én vagyok vak) találgatnak az emberek, mert annak hogy felszedett 4-5 kilót lehet korral járó hormonális változás oka, vagy valami érzelmi. És mennyi idő alatt ment rá az a pár("hány?") kiló fölös?
Mert ha rövid lefolyás alatt akkor minden esélyed megvan rá hogy csak átmeneti, és öt is zavarja, ez esetben nem éri meg szólni pár hónapig, hacsak nem kezd romlani.
ha folyamatosan akár január óta szedegeti akkor szóvá teheted de csak érzéssel, a sportolós programok előbb említve kifejezetten célravezetők lehetnek.
Esetleg ha fiatal érdemes megnézned az szüleit lehet örökletes is és csak most kezd kijönni. Persze ez csak "LEHET"!
Ha tudod hogy nem tudsz beletörődni, majd szólj neki mert igen, oké hogy kedves de nem fogsz vonzódni úgy hozzá, és ezt ö is érezni fogja így: "A nincs ló jó a szamár" elv fog érvényesülni, az meg nemkapcsolat.
ha egy héten belül nem leszel megint 50 kg elhagylak
ha majd szülés után egy héttel nem fogysz vissza 50 kg-ra elhagylak .....miért nem veszel magadnak egy gumibabát
oszt fújhatod kisebb vagy nagyobbra a fenekét...xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!