Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem meg vele?

Figyelt kérdés

VAn egy barátom, már több mint 2 éve. Én 16, ő 17 éves.

Multkor elhívták a haverjai buliba őt, de nem Komlóra ahol lakunk, hanem Pécsre. nekem semmi kedvem nem volt menni, egyrész a haverjai miatt másrészt meg busszal eléggé gázos, mert csak reggel 5 órakor tudunk hazamenni. Ő elment én meg éjszaka alig tudtam aludni miatta, mert még sosem voltunk külön buliban. még most is az jár a fejemben, hogy mivan ha megcsalt?? amúgy megbízok benne, csak most ezekkel a haverjaival volt (akiket amúgy sem szeretek) és így bármit el tudok képzelni....

ha megkérdezném tőle, hogy mivolt úgysem vallaná be... :S

ez már nagyon beteges, hogy így félek???? :S:(

2009. júl. 5. 10:47
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Ne parázd túl. Ha hisztizel az a legrosszabb. Azóta is veled van, nem az a lényeg?
2009. júl. 5. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem beteges.Én is aggódnék a helyedben,bár az én barátom nem ment volna el nélkülem vagy ha nem kérem.Ülj le vele beszélgetni hogy mi volt,szerintem ha hazudik úgyis észreveszed.Hozd fel neki a fordított helyzetet neki se esett volna jól,mondd neki el hogy nagyon aggódtál miatta
2009. júl. 5. 10:53
 3/5 A kérdező kommentje:

persze velem van (legalábbis remélem, de még nem találkoztunk, mert gondolom még nagyban alszik)

fordított helyzetben meg mindíg azt hozza fel, hogy én meg elmentem egy hétre nyaralni (szülőkkel!!!)

de úgyis nézni fogom a bulifotokat a neten (sunyi leszek)

2009. júl. 5. 11:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ahhoz buliba menni, hogy megcsaljanak valakit.

Aki csalni akar, az megteszi akár egy snassz hétköznap délután. Aki meg nem, az nem fog soha, mert nem akar.

Ha két éve együtt vagytok, akkor talán azért, mert kölcsönösen szeretitek egymást, nem?

Az is hülyeség, hogy oda-vissza megy, hogy "Te is elmentél nyaralni", meg "te is elmentél bulizni".

Már miért ne menne el akárhova a párom vagy én?

Én is és ő is szabad ember, aki azért van velem, mert velem akar lenni és szeret, nem azért, mert állandóan figyelem, vagy ellenőrzöm, vagy kikérdezem, vagy utána érdeklődök, vagy kierőszakolom, hogy nélkülem ne járjon el, meg megszabom, hogy mennyire öltözhet szexisen.

Ha szeretek egy nőt, akkor bízom benne annyira, hogy tőlem odamegy nélkülem, ahova akar és tőlem akár mehetne full k.urvásan felöltözve is, akkor is tudom, hogy nem d.ugatná meg magát, mert szeret és ragaszkodik hozzám.

Az életben benne van, hogy néha csalódunk, ez kikerülhetetlen, de a csalódástól való rettegés és ennek pl. a féltékenységben megjelenő formája csak megöli azt a bizalmat, ami minden kapcsolathoz nélkülözhetetlen.

2009. júl. 5. 11:21
 5/5 anonim ***** válasza:

inkább az a fura, hogy ennyire össze vagytok nőve, sokszor lesznek még külön programjaitok, ennyire nem kell vészmadárnak lenni.

Mellesleg hivott téged is bulizni, te nem akartál menni, akkor meg hol itt a baj?

2009. júl. 5. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!