Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan 30-as éveikben járó férfiak, akik nem akarnak komoly kapcsolatot, esetleg feleséget, családot, ez miért van, ez csak ideiglenes náluk vagy életük végéig agglegények akarnak maradni?
Végigolvastam a kommenteket, hát kb. azokkal értek egyet akik a korral és éréssel hozzák összefüggésbe.
Vannak különbségek férfi és nő között, nagyon is sok.
Egyik ilyen meghatározó, hogy milyen korban indul meg és milyen sebességgel zajlik az adott egyén érése.
Gyakorlatiasabban ez azt jelenti, hogy ha megnézed a középiskolás pl. 15-16 éves fiúkat és lányokat, nagyon sok tekintetben a lányok előnyben vannak, hamarabb érnek meg, de cserébe ugyanakkor hamarabb is indulnak el a csúcsról ( amit valahol 25 éves kor körül érnek el) lefelé, míg a férfiak sok esetben 25, de még 30 évesen is a "csúcs támadásra" készülnek.
Ezeknek pszcihés, társadalmi, biológiai... stb. okai vannak, amibe most nem mennék bele, de amikor ezeket a dolgokat megértettem, fejemet fogom, amikor azt javasolják a fiúknak, hogy korabeli lányt próbáljon választani... legtöbb esetben nem megy, fiatalabb lányokat kell keresni, én is így teszek.
Tartós agglegénységtől meg szerintem csak akkor kell komolyabban tartani, ha 40-hez közeledve se szeretne az ember lehorgonyozni.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!