Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 Tökéletesen magamra ismertem..mindennemű önfényezés nélkül!!!
13 Belőlem ezt nem fogják kiirtani!
Én magamon azt látom, hogy különösen érzékeny vagyok az érzelmekre. Gyerekkoromban sokat sírtam, ha valami bánatom volt, megviselt ha a többi gyerek nem szeretett engem. Szüleimet, nagyszüleimet is nagyon szerettem és úgy általánosságban jó gyerek voltam, hogy ne okozzak nekik gondot. Elég hamar fel tudnak idegesíteni és ki tudnak készíteni ha nem vigyázok. Nem is igazán tudom kifejezni, amit érzek. Na meg a barátnőmet is nagyon tudom szeretni.
Ez mindig is problémát okozott nekem, gyakran megviseltek az érzelmek, talán még depressziós is voltam. Ezért megszabadulok az érzelmeimtől, odafigyelek arra, hogy kordában tartsam őket, nehogy felerősödjenek. Próbálok nem érezni és sokkal könnyebb így az élet. Így tudok sz.rni a világra és más emberek bunkóságára, ha elutasítanak ugrok tovább a következőre, ha irigykednem kéne, akkor ezt legyőzöm és inkább gratulálok, ha szomorkodnom kéne, nevetek a gondokon.
Így lehetett belőlem valódi, kemény férfi nem pedig emós k.csög. Oké, az én esetem inkább pszichológiai könyvekbe illik, mint erre az oldalra ahol mindenki mindig általánosítani akar, de elmondtam, mert van ilyen is.
12. k*rvanaaaagy :D sosem láttam még a terminátort de mostmár megnézem... nagyon ideillett a link :)
am a kérdés f@szság... olyan mintha megkérdeznéd milyen egy erős fiú vagy egy szűz lány tök tág a téma... mellesleg a érzelmesség önmagába gyengévé tesz és jól írta asszem a 13as ezt a nők ölik ki a férfiakból. az érzelem mellé nem árt ha társul önbizalom és céltudatosság különben 1 sarokban síró emósrol beszélhetünk... ha meg önbizalma is van és céltudatos az a macsó (bár utálom ezt a szót mert ma már minden "sukár" c!gányra rámondják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!