Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok, akik a nőuralomban hisznek?
Tudom, hogy a többség nem, de aki igen, az miért hisz ebben, és mennyire gondolja ezt megvalósíthatónak? :)
23/F
"Hát, erre a fizetés dologra annyit reagálnék, hogy a barátom diplomás, én meg diploma nélkül keresek 5ezerrel kevesebbet, mint ő. És ha a válaszoló srácnak igaza lenne, nem nyafogna annyi ember, hogy nincs pénze, meg válság, stb. Vagy hazudik, vagy nagyon kivételes helyzetben van."
A diploma önmagában szinte semmit sem ér. Sőt, igazából a diploma megszerzése a könnyebb - és talán opcionális - része annak az útnak, ami ahhoz vezet, hogy jól keress. Az igazi küzdelem utána kezdődik, amikor folyamatos önképzéssel, kitartással, ha kell, napi 10-12 órás melóval, éveken át az élvonalba küzdöd magad a szakmádban.
És ez az, amit sok ember nem ért meg, megszerzik a diplomát, és azt hiszik, hogy ennyi volt, rögtön elvárják a milliókat, de tenni érte, azt már nagyon nem akarnak.
Persze lehet sokat keresni ügyeskedéssel, mások átb*szásával is, sőt, nagyon-nagyon sokat keresni talán csak így lehet. De ez nem az én utam.
"És ha a válaszoló srácnak igaza lenne, nem nyafogna annyi ember, hogy nincs pénze, meg válság"
Igen, sajnos sok ember van, aki hiába dolgozik ezerrel, nem keres túl sokat. De azt is megfigyelheted, hogy általában nem azok nyafognak, akik azért a kevés pénzért is sokat dolgoznak, hanem a léhűtők, akiknek nem fűlik a foga a munkához. És ők akkor is nyafognának, ha nincs válság..
És nem, nem hazudok.
És igen, talán mondhatjuk azt, hogy kivételes helyzetben vagyok, de nem azért, mert szerencsém van/volt, hanem mert mindenért keményen megdolgoztam, és bizonyítottam a szakmámban.
"A legfontosabbakat, a lényeget akkor sem tudtad meghazudtolni:
"Minden (na jó, majdnem minden) férfi egy nő uralma alatt nő fel, és egy nő uralma alatt hal meg. (kivéve ha a nő hal meg először)""
Hát ezt nem is tudom meghazudtolni, csak magában a megfogalmazásban érzek némi ferdítést. Miért kell ezt így mondani, hogy "uralom"?
Tény, hogy függünk a nőktől. De ők is tőlünk, ez a dolog kölcsönös. Szóval akár azt is mondhatjuk, a nők a férfiak uralma alatt élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!