Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti hogy álltok hozzá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti hogy álltok hozzá a bakancsos, punk/ rocker lányokhoz?

Figyelt kérdés

2012. jún. 15. 17:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
96%
nem tetszenek hogy mindig feketében vannak. a feketével nincs bajom se a bakkancsal de lehetnének lányossabak. pld a rocker lányok felvehetnének fekete gyönygyöket persze ha feketében vannak csak akkor. felvehetnének sötétszürke fölsöt vagy valamilyen sötét szinüt. csak néha hogy látszodjon a külömbség. ha sokszor vannak szoknyában az dögös :) ja és piercinget se tegyenek föl csak ha jol áll nekik
2012. jún. 19. 19:27
 22/23 Evilkiller ***** válasza:
100%

OLYAT HORDJ, AMIBEN JÓL ÉRZED MAGAD, ÉS OLYANOKKAL BARÁTKOZZ, AKIKNEK ÚGY TETSZEL, AHOGY VAGY!

Biztosan találsz olyan pasit, akinek úgy fogsz tetszeni, mert nem vagy egyedül a stílusoddal!

2012. júl. 1. 01:37
 23/23 anonim válasza:
95%

1.

"meg mi legalább nem füvezünk mint a többi discoba járó lány"

AZ stílustól teljesen független, hogy füvezik-e vagy sem..

2.Ezek a agyonszolizott "3 kiló sminkkel kicicomázott műlibák" nem is füveznek ezek már drogokon élnek ;)

Egyébként nekem nem jönnek be az ilyen lányok mert ha punk csaj vagy akkor gondolom rövid a hajad :)

Ha nem akkor ez esetben nem szóltam az úgy tűrhető bár nekem a bakancs nem jön be.

mert ha nő akkor már nőies legyen! ;) :) (És ez alatt nem azt értem, hogy kenjenek magukra 3 kiló sminket..)

15/F

2012. júl. 2. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!