Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti hogy álltok hozzá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti hogy álltok hozzá a bakancsos, punk/ rocker lányokhoz?

Figyelt kérdés

2012. jún. 15. 17:49
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
utolsó ez azért nem teljesen igaz ;) nekem van barátnőm ő a rappet szereti és marha szép, de bejönnek neki, sőt, most egy kecskeszakállas hosszú hajú full rocker csávóval van együtt :)
2012. jún. 15. 19:13
 12/23 anonim ***** válasza:
Tetszenek.
2012. jún. 15. 19:36
 13/23 anonim ***** válasza:
92%
de, tudom h igaz mert tapasztaltam, amikor hosszú hajam volt szinte hülyének néztek, nem csak a lányok de a fiúk is. Sokáig nem mertem levágatni mert féltem h megbánom, 2 évig volt hosszú hajam (leszámitva a növesztést), és az alatt a 2 év alatt nem is volt semmi, nem hogy barátnőm, de még egy csók se, semmi! Miután rávettem magam hogy levágassam, a magánéletem egyből magas fordulatot vett.
2012. jún. 15. 19:56
 14/23 A kérdező kommentje:
:/ akkor viszont jól tetted hogy levágattad :-) nem tudom nekem kislány korom óta tetszettek az ilyen srácok meg rockerekkel voltam mindig körülvéve, nekem nem rémlik hogy valaki csak azért nézett volna hülyének egy srácot ha hosszú haja volt, persze a "normális" emberek közt biztosan vannak ilyenek..:/
2012. jún. 15. 20:04
 15/23 anonim ***** válasza:
98%

Igaz,h pasik véleményét kérted,de azt hiszem ebben a témában nekem is van tapasztalatom. Ha az emberek meghallják azt,h valaki punk és egyből arra gondolnak,h elhanyagolt. És azért,mert a nagy többség tényleg az is,de az nem jelenti azt,h neked is annak kell lenned. Pár éve még én is az a bakancsos csíkos harisnyás,lila hajú tele láncokkal punk csajszi voltam.Persze én sem hanyagoltam el magam. Nekem nem volt gond a pártalálással koncerteken sem és a suliban sem. Öltözz úgy ahogy jól érzed magad,mert ha az ember jól érzi magát a bőrében,akk mintha megszépülne.

Persze amióta egyetemre járok,kicsit komolyodtam és megváltoztam,ugyanakkor a punk és metál zenéhez soha nem lehetek elég komoly :)

2012. jún. 15. 20:04
 16/23 A kérdező kommentje:
csajszi! köszi a segítséget , adtál egy kis önbizalmat! :D:D
2012. jún. 15. 20:10
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
én örülnék egy ilyen lánynak mert legalább tudnám hogy hasonló zenéket hallgatunk....meg valószínűleg nem az a tipikus tinip!csa
2012. jún. 15. 22:29
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
én kifejezetten szereten az ilyen csajokat bár én is hosszú hajú szakállas srác vagyok. Most lett vége egy négy éves kapcsolatomnak egy rocker de nem 'bakancsos' csajjal de még csak most kezdek el ismerkedni még nem tudom hogy fog menni... 22/f
2012. jún. 16. 00:09
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is "bakancsos rocker vagyok mint te kérdező :D 15/L
2012. jún. 16. 11:43
 20/23 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :D
2012. jún. 16. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!