Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Osztálytársakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Osztálytársakkal miért nem szokás járni?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban és szeretnék vele összejönni. Beszéltem is neki erről, de azt mondta, hogy osztálytársakkal nem.

2012. jún. 15. 17:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Na azért ez nem minden hol van így..:D Én az osztályomból 2 fiúval is jártam..! Lehet hogy azért nem akar veled összejönni mert fél hogy akor folyton vele akarnál lenni, és nem hagynál neki szabad teret hogy a barátnőivel lehhesen.. meg ilyesmi.Meg azért az is valószinű hogy fál attól hogy az egész osztály rólatok fog beszélni meg ilyenek..

18/L

2012. jún. 15. 18:36
 12/15 anonim ***** válasza:
*fél..
2012. jún. 15. 18:37
 13/15 anonim válasza:
Egyrészt az egész osztály rólatok fog dumálni meg faggatni és ez egy idő után nagyon kellemetlenné válik,és ha a dolog mégse jönne össze akkor meg nem tudod elfelejteni hisz mindig ott lesz az osztályodban
2012. jún. 15. 20:18
 14/15 anonim ***** válasza:

A mi osztályunkban 4 pár van xDD Én is a "klubba" tartozok.. :D Soha semmi gondot nem jelentett se nekem, se barátomnak. :D Ez csak kifogás szerintem...

18L

2012. jún. 16. 13:09
 15/15 anonim ***** válasza:
van egy nyomorék srác az osztályban és jo csajal van ,mindig öt szivatjuk :D
2012. jún. 17. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!