Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Osztálytársakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Osztálytársakkal miért nem szokás járni?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban és szeretnék vele összejönni. Beszéltem is neki erről, de azt mondta, hogy osztálytársakkal nem.

2012. jún. 15. 17:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Gondolj bele: ha visszautasít, akkor neked lesz rossz. Ha belemegy, mindkettőtöknek, mert rajtatok fognak csámcsogni. Ha meg belemegy és vége lesz, akkor iszonyú lesz egymást mellett "élni". Amúgy meg csak kifogás.
2012. jún. 15. 17:34
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy kifogás, mert tegnap azt mondta hogy bejövök neki
2012. jún. 15. 17:35
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem igaz. Nekem jár két osztálytársam.
2012. jún. 15. 17:37
 4/15 anonim ***** válasza:
Attól még lehet kifogás, csak erre akarja ráfogni. Ha akarná, járhatnátok pl. nyáron, aztán ha jó, folyt.szept.
2012. jún. 15. 17:38
 5/15 anonim ***** válasza:
Amúgy igen lehet kifogás, mert nem kedvel, meg közömbös vagy a számára.
2012. jún. 15. 17:42
 6/15 anonim ***** válasza:

vállald a kockázatot

a mi osztályunkban két párocska is van :D

2012. jún. 15. 17:50
 7/15 anonim ***** válasza:

2 lehetőség van:

-vagy az, hogy ez csak egy jó kis kifogásocska, mert nem jössz be neki és nem akarna veled járni. És ezzel udvariasan elküld a pitsbe.. (ez a valószinűbb)

-vagy tényleg kellemetlennek érezné valamiért osztálytárssal járni, mert túl sokat látjátok egymást túl sok szituban meg stb. (ez a kevésbé valószinű)

2012. jún. 15. 17:52
 8/15 anonim ***** válasza:
Házi nyúlra nem lövünk !!..
2012. jún. 15. 18:21
 9/15 Problem? ***** válasza:
Aranyszabály ,házinyúlra nem lövünk.
2012. jún. 15. 18:21
 10/15 anonim ***** válasza:

csak azért mondta mert nem akart megbántani,amúgy ne járjál az osztálytársaddal mert pár nap múlva az egész iskola tudi fogja, vagy (ez nemnagyon lehetséges) utána tudják meg mikor már szakítottatok de mondom (vagyis irom)((ez nemnagyon lehetséges) Úgyhogy hallgass rám és ne járjál az osztájtársaddal! Van még többezer nő a világon találsz olyat aki nem hazudik hogy szeret!

Örülök hogy segíthettem am SZIVESEN hogy ennyit irtam!

2012. jún. 15. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!