Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire örülnétek ha a párotok meglepne?
Frankó lenne, szerencsére itthon mindig nyomorékul festek, mondván úgyse látja senki, ha váratlanul beállítana, az mindkettőnknek illúzióromboló lenne. Nem véletlenül szoktam megbeszélni a találkákat, különben ha nem készülök rá, egyáltalán nem kisestélyiben fogom várni, szexre készen, meg minden. Egyszer amúgy ezt én is eljátszottam, hogy váratlanul megleptem a barátomat.
Na az abból állt, hogy ő sört vedelve a tévé előtt punnyadt, borostásan, büdösen, fogmosatlanul, lekajált, szakadt otthonos ruhában, mivel aznap amúgy is sz.ar kedve volt, és már párszor kiverte, úgy tudva, hogy úgyse jövök, szóval nem csináltunk semmit, ő mérgelődött a műsorokon én meg szöszmötöltem.
Sok értelme nem volt. Azóta nem igazán játszok be ilyesmiket, és fordítva se látom értelmét.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!