Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom névnapjára milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom névnapjára milyen programot szervezzek Szegeden vagy környékén? Egyáltalán ti örülnétek ilyen "ajándéknak"?

Figyelt kérdés

Huszonéves szegedi egyetemisták vagyunk, én vagyok a lány. Párom névnapja közeleg, és úgy gondoltam, hogy idén nem tárgyi ajándékot adok neki, hanem valami közös programot szervezek. Kemény félévünk volt, egészségügyi problémákkal megspékelve, így alig voltunk kikapcsolódni az elmúlt időben. Arra gondoltam, hogy csinálnék valamilyen finom sütit, meg a vajas kenyérnél kicsivel extrább szendvicseket, és elmennénk a vadasparkba egy olyan nap, amikor éjszakai túrát is szerveznek. Egyszer voltunk már ott, de csak nappal, mindkettőnknek nagyon tetszett.

Ti örülnétek egy ilyen programnak? Esetleg tudtok ajánlani valami mást Szeged környékén, ami szűkös egyetemista keretből is megvalósítható (időpontilag június közepe)?

2012. máj. 25. 21:39
 1/1 anonim ***** válasza:

éjszakai túra fárasztó :D én annak biztos nem örülnék, bár én lusta dög vagyok :D

Szerintem egy kockás pléd, egy kiskosár, gyümölcsök, szenyák, frissítök és irány a park piknikezni :D Szeged amúgy is gyönyörű természeti adottságokkal rendelkezik. Élvezzétek! :)

Egyébként csak vicceltem. Szerintem bárminek örülne, amit tőled kap! :)))

2012. máj. 26. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!