Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell szégyellni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell szégyellni ha valakinek ducibb a barátnője, mondjuk nem 55 kg, hanem 75? Az én barátnőm is hasonló alkatú, mégis úgy imádom ahogy van.

Figyelt kérdés
A kérdést azért írom, mert elég sok olyan kérdés volt it ahol férfiak (akik állítólagosan szeretik a barátnőjüket) azzal foglalkoznak, hogy szégyelljék e strandon vagy nem.Azért mert a média ezt diktálja még nem jelenti azt hogy ezt követni is kell. Jó lenne ha mindenki magába szállna picit.
2012. jún. 15. 14:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező, ha fiú vagy, ha lány, nagyon nevetséges, amit művelsz. Meg ez az egész felhajtás egy közröhej, ami az utóbbi időben indult a dagadtak védelmezésére. Pl. a húsosabb nők kívánatosabbak, jobban élvezik a szexet, vidámabbak, a vékony nők ki sem tudnak hordani egy gyereket...stb. Sok üres blabla, amit kitaláltak az irigy, lusta dagadt rondaságok, vagy azok a pasik, akik nem kaphatják meg a szép alakú nőket. Bár kinek mi a szép. Lehet, hogy neked a hurkás has, a szalonnának beillő comb, és a hatalmas valag, de engedd már meg, hogy másoknak ne ez tetsszen.

Szerintem a 75 kiló nagyon sok, kivéve ha extramagas, vagy nagyon sportos, nehéz csontú, izmos az illető lány. Ritka, hogy valaki jól nézzen ki ilyen súllyal.

Véleményem szerint a karcsú alak a szép. Legyenek nőies combok, csinos csípő, nőies derék, és arányos méretű mellek. Az is szánalmas, ahogy sok modell kinéz, a csontos hát, a plöttyedt, lapos mell, ropi combok, és a kilátszó bordák sem szépek.

Az meg, hogy a média ezt meg azt diktálja, az egy hülyeség. Senki nem várja el, hogy csontsoványak legyenek a lányok, az viszont ha tetszik, ha nem, igaz, hogy a sportos, feszes, karcsú test a legelőnyösebb egészségügyi okokból is, és a legtöbb embernek az a vonó és szép.

Tőlem aztán hirdetheted, hogy a 75 kiló így meg úgy, én ennyi kilósan hájas disznónak érezném magam (172 centi magas vagyok).

2012. jún. 15. 16:16
 22/29 ASOT ***** válasza:

23!

egyet értek!

2012. jún. 15. 16:18
 23/29 anonim ***** válasza:
én is egyetértek:) nem bántom a ducikat,mert nem mindenki tehet róla..génektől is függ..de azért kép és időzavarban nem kéne lennie a kedves kérdezőnek:) olyan sosem lesz,hogy egy 75-80 kilós nőt fognak női ideállnak tartani.
2012. jún. 15. 16:21
 24/29 anonim ***** válasza:

Eléggé vicces amit itt műveltek.Dobálóztok a kilókkal, meg ideálokkal.Benyelitek ezt a sok marhaságot amit a média gerjeszt.Sok lány meg ebbe betegszik bele, hogy nem tud megfelelni a mai kor úgy mond elvárásainak.

A másik meg, hogy az meg egy hülyeség hogy 75 kilósan nem lehet csinos valaki.Én is annyi vagyok kb. De egy deka narancsbőröm nincs, feszes a testem.Mivel futok, súlyzózom.Amúgy meg nem is szeretnék ilyen gereblye alkatú lenni.

2012. jún. 15. 17:37
 25/29 anonim ***** válasza:
Pont most lett kifejtve, hogy mekkora ócska klisé ez a "média" dolog, meg elvárás...stb. Meg hogy sokan ebbe betegszenek bele? Ki mégis? XD Nehogy azt higgyétek, hogy annyi evészavaros ember van. Sok lányra ránézésre is ráaggatják, meg vádolják olyanokkal, hogy éheztetéssel lett olyan, amilyen, de ezeket butaságból és irigységből teszik. Senki nem mondta, hogy nem lehet valaki csinos 75 kilósak, csak azt, hogy ez baromi ritka. Ez viszont igaz, ha tetszik, ha nem.
2012. jún. 15. 19:40
 26/29 anonim ***** válasza:

Hát akkor úgy látszik, valami ritka kivétel lehetek, mert én pl 165 centihez vagyok 75 kg, szóval akkor én itt a válaszadók szerint az "igénytlenül kövér" kategória vagyok, mégis pl. az osztályomban is, ahol rajtam kívül tényleg csak a mai 45-55 kg típusú lányok vannak, a fiúk engem tartanak a legszebbnek, ezt többen is megmondták :) Ha elmegyek bulizni is, mindig egy rakás pasi nyomul. Minden ujjamra kaphatnék pasit, csak én vagyok válogatós, és ha már itt tartunk, érdekes mód, 75 kg-mal is megtehetem, hogy válogassak...És ez nem nagyképűség, csak ez is azt bizonyítja, hogy hülyeség, hogy ritka valaki, hogy 75 kilosan ne találhasson pasit...

Hiába 50 kilo valaki, ha a feje meg bűnronda vagy kb. nincs egy értelmes megszólalása. Persze, lehet a mai férfiak inkább vannak egy 50 kilós, buta nővel, mint egy 75 kilós értelmes, okossal :))

2012. jún. 16. 01:03
 27/29 anonim ***** válasza:

Vagy inkább egy 50-55 kilós, csinos, szép arcú, okos lánnyal. :D Ne tegyél úgy, mintha kizárná egyik a másikat, attól te nem leszel jobb, vagy szebb! :)

A válaszod többi részére meg inkább nem reagálnék.:)

2012. jún. 16. 01:23
 28/29 anonim ***** válasza:

Igen, van vékony, szép arcú, okos lány is. Én nem mondtam egy szóval se. Bőven van olyan :) Én is ismerek sok olyat.

Csak itt kb. a hasonló kérdéseknél is mindig az a válaszolók véleményének a lényege, hogy mindegy milyen a nő, csak vékony legyen.

2012. jún. 16. 01:37
 29/29 anonim válasza:

"egy nő ne legyen telt vagy duci"

Egy férfi se!!!!

Miért van az, hogy a nőknek mindig csinosnak kell lenni, a pasi meg lehet olyan kövér, hogy szétfolyhat és még akkor is válogat, meg azt hiszi, neki akkor is vékony lány "jár"? Kac-kac. Sokkal több a kövér pasi mint a kövér nő. Ott van például a sörhas esete. Kiváncsi lennék, az hány lánynak tetszik.

Amúgy nem kell majd írogatni, hogy ezt biztos egy kövér csaj írta, mert én 167 centi vagyok és 52 kg, nem vagyok se kövér, se duci, se sovány. Átlagosnak tartom magam. Csak zavar, ha azt hallom, hogy a pasik már a 75 kilós lányokat is kövérnek mondják. (Pedig nem mindegy, hogy a 75 kg-hoz ő 150 cm vagy 175 cm magas. Mindjárt más a helyzet! Hülyeség ez az általánosítás.)

2012. szept. 21. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!