Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell szégyellni ha valakinek ducibb a barátnője, mondjuk nem 55 kg, hanem 75? Az én barátnőm is hasonló alkatú, mégis úgy imádom ahogy van.
Tőlem....neked az tetszik ennyi! És mivel neked az megfelelő így neked az jó.
másnak meg nem ennyi!
Már bocs de nem nő vagyok, hanem férfi...
És a 75 kg nem kövér, max kicsit telt, duci...
Te nem láttál még kövér nőt
"De ha belegondolok, ti biztos valami adoniszok vagytok.."
Édes kisszivem, ilyet férfi sosem ejtene ki a száján/írna le. De már ott kezdődik a bukta, hogy egy srác sem próbálná meg győzködni a többieket, hogy "a média átmosta az agyatokat, igenis a dagi csajok szépek". Legközelebb majd ügyesebben kamuzz.
A dagadt disznó sztájl soha nem volt menő, nem a média erőlteti.
Az embereknek mindig is a szép kerek popsik meg a formás vékony női lábak jöttek be nagy mellekkel és feszes bőrrel.
Annyi h volt egy időszak amikor nagy volt a halvaszuletesek száma, ez mind a nők alultáplált állapotának volt köszönhető, nem volt kit enni.
Akkor elkezdték a dagadt nőket nyomni, mert azok nagy valószínűséggel hamarabb kihordtak egy gyereket mert nekik volt mit enni plusz volt miből fogyni.
75kg és 75kg közt is van különbség.Van olyan lány/nő,aki 75kg mellett esztétikus és van olyan,akinek még a tarkója is narancsbőrös.Ezt nem fikázásból írom,csak egy picit árnyaltabbá szeretném tenni a dolgot.A szégyen érzet már más kérdés,ezt én sem értem.Miért kellene szégyellni azt,ha a barátnődnek van narancsbőre?Nem ő az egyedüli narancsbőrös a strandon,ez fix.Ha meg nem tetszik a barátnőd,akkor keress olyat,aki tetszik.
Az én barátnőm 72 kiló,és?
"Akkor elkezdték a dagadt nőket nyomni, mert azok nagy valószínűséggel hamarabb kihordtak egy gyereket mert nekik volt mit enni plusz volt miből fogyni."
"Hamarabb"?WTF?2 hónap,vagy hogy érted?
"volt miből fogyni."A dagadt nők fogynak, terhesen?Diétás szülésre gondolsz?
Nem tudlak követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!