Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell szégyellni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell szégyellni ha valakinek ducibb a barátnője, mondjuk nem 55 kg, hanem 75? Az én barátnőm is hasonló alkatú, mégis úgy imádom ahogy van.

Figyelt kérdés
A kérdést azért írom, mert elég sok olyan kérdés volt it ahol férfiak (akik állítólagosan szeretik a barátnőjüket) azzal foglalkoznak, hogy szégyelljék e strandon vagy nem.Azért mert a média ezt diktálja még nem jelenti azt hogy ezt követni is kell. Jó lenne ha mindenki magába szállna picit.
2012. jún. 15. 14:40
1 2 3
 11/29 ASOT ***** válasza:

Tőlem....neked az tetszik ennyi! És mivel neked az megfelelő így neked az jó.

másnak meg nem ennyi!

2012. jún. 15. 14:52
 12/29 A kérdező kommentje:

Már bocs de nem nő vagyok, hanem férfi...

És a 75 kg nem kövér, max kicsit telt, duci...

Te nem láttál még kövér nőt

2012. jún. 15. 14:57
 13/29 anonim ***** válasza:
28%
egy nő ne legyen telt vagy duci
2012. jún. 15. 14:57
 14/29 anonim ***** válasza:
Én sportolok heti 5ször, és mégsem vagyok 50 kg.. ez van. Ez főleg alkati kérdés, mert hiába szeretnék vékonyabb lenni nem megy. Így is a szabadidőm 90%át mozgással töltöm, és egészségesen eszem. Amúgy én sem értek egyet azzal, hogy csak az a lány lehet szép, aki vasággyal együtt max. 50kg...
2012. jún. 15. 15:00
 15/29 anonim ***** válasza:

"De ha belegondolok, ti biztos valami adoniszok vagytok.."

Édes kisszivem, ilyet férfi sosem ejtene ki a száján/írna le. De már ott kezdődik a bukta, hogy egy srác sem próbálná meg győzködni a többieket, hogy "a média átmosta az agyatokat, igenis a dagi csajok szépek". Legközelebb majd ügyesebben kamuzz.

2012. jún. 15. 15:00
 16/29 anonim ***** válasza:
21%

A dagadt disznó sztájl soha nem volt menő, nem a média erőlteti.

Az embereknek mindig is a szép kerek popsik meg a formás vékony női lábak jöttek be nagy mellekkel és feszes bőrrel.

Annyi h volt egy időszak amikor nagy volt a halvaszuletesek száma, ez mind a nők alultáplált állapotának volt köszönhető, nem volt kit enni.

Akkor elkezdték a dagadt nőket nyomni, mert azok nagy valószínűséggel hamarabb kihordtak egy gyereket mert nekik volt mit enni plusz volt miből fogyni.

2012. jún. 15. 15:02
 17/29 anonim ***** válasza:

75kg és 75kg közt is van különbség.Van olyan lány/nő,aki 75kg mellett esztétikus és van olyan,akinek még a tarkója is narancsbőrös.Ezt nem fikázásból írom,csak egy picit árnyaltabbá szeretném tenni a dolgot.A szégyen érzet már más kérdés,ezt én sem értem.Miért kellene szégyellni azt,ha a barátnődnek van narancsbőre?Nem ő az egyedüli narancsbőrös a strandon,ez fix.Ha meg nem tetszik a barátnőd,akkor keress olyat,aki tetszik.

Az én barátnőm 72 kiló,és?

2012. jún. 15. 15:06
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor elkezdték a dagadt nőket nyomni, mert azok nagy valószínűséggel hamarabb kihordtak egy gyereket mert nekik volt mit enni plusz volt miből fogyni."

"Hamarabb"?WTF?2 hónap,vagy hogy érted?

"volt miből fogyni."A dagadt nők fogynak, terhesen?Diétás szülésre gondolsz?

Nem tudlak követni.

2012. jún. 15. 15:10
 19/29 ASOT ***** válasza:
orvosilag, egészségügyileg sem jó ha az ember duci vagy kövér!
2012. jún. 15. 15:16
 20/29 anonim ***** válasza:
nem értelek,ha te elfogadod a barátnődet,úgy ahogy van,akkor miét érdekel,hogy ki mit gondol??!!:D kicsit vicces..ha annyira nem érdekelne,hogy ki mit gondol,akkor nem írtad volna ki a kérdést:D amúgy meg kinek a pap,kinek a papné:) és tőled senki nem kérdezte,hogy milyen típusú lányokat szeretsz:)ha szereted a barátnődet,örüljetek egymásnak..de ne fikázz másokat azért mert lehet,hogy nekik nem tetszenek a ducibb nők,én 50 kiló vagyok 158 cm 18 éves,és szeretnék kicsit hízni:) de nem nagyon megy..én nem ítélet el a ducibb nőket,pláne ha őket nem zavarja és jól érzik magukat úgy:),ha pedig nem érzik jól magukat,tegyenek érte,hogy jól érezzék magukat!!:) ennyi.
2012. jún. 15. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!