Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gyerekes úgy járni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gyerekes úgy járni vkivel h még személyesen nem találkoztunk?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal a fb-on és poénból elkezdtünk járni 2 napja. Viccként fogjuk fel de a vonzódunk és egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Lesz majd tali vmikor, de nem mostanában. Nagyon nevetséges így interneten keresztül járni vkivel? 19F

2012. jún. 14. 18:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

én nekem az 1ik ismerősöm jár az ország másik végében élővel

nem tom ennek mi értelme van hisz még profil kép sincs a gyerekről

2012. jún. 14. 19:11
 12/21 anonim válasza:
Nem. Mi a kedvesemmel már egy ideje jártunk az első találkozás előtt. Még csak nem is chateltünk, csak leveleket írtunk egymásnak meg küldtünk pár képet (interneten, meg postán is). Ismertem annyira, hogy tudtam, nem zsákbamacska. A találkozás sem volt meglepetés - sem pozitív, sem negatív. Pontosan az volt, akinek interneten megismertem. Vagy még jobb. :) Szóval hajrá, elsülhet ez még nagyon jól is! 20L
2012. jún. 14. 19:22
 13/21 A kérdező kommentje:

kam nem volt, csak képet láttam, és igen mindennap beszélünk. bu.zizás nem érdekel, de köszi :)

egyébként nem értem miért kéne személyes ismertség egy kapcsolathoz, látom h néz ki, ismerem a belsőjét... az h élőben nem látom és nem hallom a hangját... másodlagos dolog sztem.

2012. jún. 14. 19:27
 14/21 A kérdező kommentje:
12es köszi, nagyon kedves vagy :) és nektek sok boldogságot :D
2012. jún. 14. 19:29
 15/21 anonim válasza:
az ilyen dolgokra vannak szórakozóhelyek.. miért nem ott ismerkedsz 19 éves létedre? ilyen "komoly" kapcsolatot ott is találhatsz :D
2012. jún. 14. 19:57
 16/21 anonim ***** válasza:

Ezzel az identitással nevezed te magad FÉRFINEK? Mond 2 nap alatt hogy lehet elmélyíteni egy "barátságot" hogy tudtál közel kerülni hozzá ha még nem is láttad?

37F

2012. jún. 14. 20:39
 17/21 A kérdező kommentje:

Értékelem amugy h az "identitásomon" nem tudtok tovább lépni. Mindegy, köszönöm a normális válaszokat, több kommentet nem kérek!

tökmindegy másnak mi a véleménye erről, netkapcsolatban leszek amíg én jónak látom. személyes találka is lehet belőle a nyár végén... mindegy.

2012. jún. 14. 20:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Azt vágjátok hogy 19F a gyerek?! Beszarok:D
2012. jún. 14. 22:01
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem küldj neki virtuális randit is meg virágot...-.-
2012. jún. 15. 12:19
 20/21 anonim ***** válasza:

ha nem érdekel a véleményünk,mi a f*sznak tetted fel a kérdést?

Nagyon értelmes vagy 18év létedre...nem csodálom h belementél egy ilyen hülyeségbe:D

Álmodj csak királylány,mag pofáraesel :)

2012. jún. 15. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!