Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeptembertől egy suliba fogunk járni a párommal. Eddig egy héten kb csak 2szer találkoztunk, nem válik most majd a kapcsolat kárára hogy mindennap látjuk egymást?
Figyelt kérdés
fél éve vagyunk együtt2009. jan. 28. 22:27
1/4 anonim válasza:
totálissan szét fogtok menni !! ugyanebben a helyzetben vagyunk mi is , már csak napok honapok vannak hátra hogy szétmennyünk !!
2/4 anonim válasza:
Szerintem meg tudjátok beszélni hogy 2 naponta találkozatok,az nem lesz olyan sablonos.Egy kapcsolatot ha a végét járja mindig fel lehet dobni valami újal ami meglenditené.Az sem utolso szempont hogy tudtok egymásnak a tanulásban segiteni.
3/4 anonim válasza:
mi 2 éve vagyunk együtt, egy suliba járunk, 4 utcányira lakunk egymástól, de nem unjuk meg egymást. az osztálytársaival nagyon jóban vagyok, van, hogy a barátom beszélget a haverjaival én meg a többiekkel, tehát együtt is vagyunk de szabad terepet is adunk egymásnak. ez csak megbeszélés kérdése
4/4 anonim válasza:
Szia, én forditva vagyok, egyetemista leszek jövőben. Eddig MINDEN NAP láttam a páromat, most csak 2-3 hetente fogom látni. Előre bele vagyok betegedve.
szerintem gondold át, melyikünk van rosszabb helyzetben.
Mondjuk függ az életkorodtól és attól h mennyi ideje vagytok együtt...
Ha megunjátok egymást mert naponta találkoztok, szerintem ne fűzz nagy reményt hozza...
ha szereted, minden percet vele akarsz tölteni, hülyeség az,hogy megunod.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!