Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerettek összeölelkezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerettek összeölelkezni a párotokkal mások előtt is vagy csak akkor, ha egyedül vagytok?

Figyelt kérdés
Az én pasim csak akkor fogja meg a kezem, vagy ad puszit, ha tuti, hogy senki sem látja. Ezt én nem tudom feldolgozni. Rosszul esik, hogy a barátaim mindig megkérdezik, hogy mi tényleg együtt vagyunk-e vagy csak ugratom őket.
2012. jún. 14. 02:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Kézen fogva szoktunk általában járni, néha egymás derekát átkarolva, de az is előszokott fordulni, hogy csak sétálunk egymás mellett.

Csók nincs se az utcán, se társaságban, csak szájra egy-gy puszi, ölelés is csak ritkán. Mi sem szeretjük, amikor társaságban vagyunk, és folyamatosan azt kell néznünk, hogy a párocska összeragadt a szájuknál fogva...

20/l

2012. jún. 14. 08:32
 12/21 anonim ***** válasza:
63%

Egyik szélsőség sem jó, de ha választani kellene, akkor inkább ne legyen semmi mások előtt, mint túl sok legyen... Annál izgalmasabb otthon!

Amúgy utcán vagy baráti társaságban szerintem normális a kézfogás, ritkán egy-egy puszi, vagy találkozáskor egy gyors ölelés, plusz titokban történő összepillantások. És ennyi. A többit nem kell másnak látnia.

Tök gusztustalan az, amikor a körúton sétálva láthatóan tapizzák egymás s.ggét, vagy nyalják falják egymást villamosmegállóban, főleg ha mellettük állnak ismerős barátaik... Na meg amikor tömeg van villamoson és a fejem fölött cuppogtatnak... Undorító. Annyi önuralom mindenkiben kéne legyen, hogy kibírják hazáig...

2012. jún. 14. 08:46
 13/21 Shaddark ***** válasza:
0%
Szerintem a pasid nem képes arra hogy átadja magát az érzelmeinek mert mások véleménye alapján határozza meg a saját értékét. Ez nem túl jó hosszútávon, hacsak nem vagy te is ilyen "másoknak akarok megfelelni" típus. Vagy beszélgess vele sokat és értesd meg vele hogy ő egy értékes ember, vagy írasd be önbizalom növelő tréningre... Engem SOHA nem érdekel ki mit gondol róla - én tudom mennyit is érek és nem érdekel ki milyen frusztrációkkal küzd ami miatt nem azt teszi amit a szíve diktál hanem megjátsza azt amit elvár a környezete. Amúgy ha a külvilág elvárása fontosabb neki mint a te érzelmeid nem tudom érdemes-e egyáltalán foglalkoznod vele. Én a helyedben egyszer szólnék (megbeszélném), aztán keresnék mást ha nem képes előtérbe helyezni az életében és értékrendjében.
2012. jún. 14. 09:19
 14/21 anonim ***** válasza:

szoktunk. néha egy apróbb szájrapuszi akár az utcán, vagy kézenfogva sétálás. a villamoson egymás szájában túrás nagyon gáz, bármilyen korosztály. najó, az éjszakai buszon, amikor mindenki be van karcolva, akkor észre sem veszem, néha velünk is előfordul :) de nappal konszolidáltan kéne viselkedni.

én nem tűrném ezt a páromtól, teljesen olyan, mintha szégyellne. kérdezd meg tőle, h mi baja azzal, hogy kifejezze, h szeret.

2012. jún. 14. 09:22
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kell találni a középutat, de ez a környezettől is függ. Mi pl. simán szoktunk kézenfogva, átkarolva sétálni, társaságban is sokszor adunk puszit egymásnak, akár még szájra is, ha nincs hely a padon vagy valahol, simán az ölébe ülök. Mikor sétálunk a parkban megeshet egy-egy csók. Viszont azt mindketten utáljuk, és a társaságban meg régebben a suliban többször volt ezzel kapcsolatban probléma (egy másik párról volt szó), hogy azért az már túlzás mikor a társaság közepén elkezdik falni egymást, de úgy hogy ha véletlen odanézel, simán látod mindkettőnek a nyelvét. Szóval nálunk kb. itt van meghúzva a határ. De mindneki máshogy érzi. Barátnőm pl. tök furán nézett h a szüleim szoktak egymásnak puszit adni az utcán.
2012. jún. 14. 10:48
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! A barátom 26, egy kapcsolata volt, hosszúkapcsolata az osztálytársnőjével még középsuliban. Nem akarták, hogy mindenki tudjon róla, ezért sosem viselkedtek úgy, mintha együtt lennének... Engem is így kezel ,azt mondja, automatikus. Hozzászokott. Én meg pont az ellenkezője vagyok, automatikusan ölelném,de nem lehet, és "szenvedek" emiatt.
2012. jún. 14. 10:49
 17/21 Shaddark ***** válasza:

Hát, nem tudom én ha szeretek valakit nálam az az automatikus hogy akaratlanul is történnek érintkezések, megsimogatom pl. ha elmegyek mellette, anélkül hogy gondolkodnék rajta, nem tudatos ez.

Ha vágyok valakire megfogom a kezét az utcán (én se rendezek peep shot nyilván) és sokszor ezt sem tudatosan, csak úgy "jön".

De ha ez az indoka, akkor egyszerű a megoldás:fogd meg a kezét te, aztán majd átszokik erre - ez a normális végül is.

2012. jún. 14. 11:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem is járnék olyannal, aki nem jelzi egy kézen fogással, vagy egy öleléssel a külvilág felé, hogy összetartozunk. Egyrészt úgy érezném, hogy szégyell, másrészt nekem erre igényem van, tehát folyton hiányérzetem lenne a kapcsolatban.
2012. jún. 14. 11:35
 19/21 anonim ***** válasza:
És nem, engem nem zavar az sem, ha vadul csókolóznak a buszon. Boldogok, élvezik. Amíg a ruha fent van, nem látok benne semmi zavarót. #18 voltam
2012. jún. 14. 11:37
 20/21 anonim ***** válasza:
a férjem nem szeret nyilvános helyen semmi ilyesmit... én viszont ha tetszik, ha nem, néha jól megölelgetem...vagy dobok egy csókocskát arra az édes szájára... :) de nem nyálcserézünk, meg hasonló dolgok...az nekem is sok lenne... :) 27/nő
2012. jún. 14. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!