Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem becsül, tisztel egyetlen pasi sem?
165cm és 45kg vagyok, hosszú barna hajú, szép az arcom, a bőröm, nem dohányzom, szolidan öltözködöm, nem járok k*rvás ruhákba, nem beszélek alpári stílusban stb.
Még sem volt soha egyetlen fiúval se dolgom, aki tisztelt és/vagy megbecsült volna. Pedig a beképzelt, önimádó, tükörbolond majom pasikat messziről kerülöm..
Egyik sem kísért soha haza (nagyon maximum az első randin!), nem lepett meg semmivel, ha már meghívott egy üdítőre a következő a "mikor alszol már nálam?" kérdés volt, nem keresett telefonon, nem írt sms-t, nem is nagyon akart velem közös programot.. MIÉRT??
Kedves vagyok, nyílt, türelmes, művelt stb.. egyáltalán nem értem mi a baj velem.
Az egy dolog, hogy senki nem rajongott körbe, de mégcsak távolról sem...
Én is írhatnám, hogy normálisan nézek ki, nem dohányzom, nem iszom, "átlagosan" öltözködöm (farmer, póló v ing), ki tudom kultúráltan fejezni magam, mégsem találtam olyan lányt, aki ezt megbecsülte volna.
Az a probléma, hogy a korosztályunk jelentős része, érzéketlen, önző és sekélyes. Tisztelet a kivételnek.
Persze valamilyen szinten velünk is difi lehet, ha ilyeneket fogunk ki állandóan, de ez még nem menti fel őket a viselkedésük alól.
Én szívesen ismerkednék ilyen lánnyal mint te vagy, és meg is becsülném, de ezidáig nem mosolygott rám a szerencse etéren.
Csak add önmagad, járj nyitott szemmel, és előbb-utóbb biztos vagyok benne, hogy találsz olyan férfit, aki megbecsül.
21/F
vagy nem vagy elég szép hogy küzdjenek érted, vagy őrült vagy, vagy hülyéket fogtál ki pechedre.
- Én megbecsülnék egy szép csajt akivel jól kijövök, csak hát még magas szálkás, nem rossz képű srácként se nagyon akar összejönni, mert nem vagyok akkora májer...
f18
Ha gondolod beszélgethetünk aztán megírom a benyomásaimat. Talán az segít.
28F
Köszönöm szépen az eddig érkezett válaszokat :))
És a privi üzeneteket is, aki kért küldtem képet :)
Internet, utcán, kávézókba stb. ahol tudok ott szoktam ismerkedni, de mint mondom nem túl sok sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!