Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem becsül, tisztel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem becsül, tisztel egyetlen pasi sem?

Figyelt kérdés

165cm és 45kg vagyok, hosszú barna hajú, szép az arcom, a bőröm, nem dohányzom, szolidan öltözködöm, nem járok k*rvás ruhákba, nem beszélek alpári stílusban stb.

Még sem volt soha egyetlen fiúval se dolgom, aki tisztelt és/vagy megbecsült volna. Pedig a beképzelt, önimádó, tükörbolond majom pasikat messziről kerülöm..

Egyik sem kísért soha haza (nagyon maximum az első randin!), nem lepett meg semmivel, ha már meghívott egy üdítőre a következő a "mikor alszol már nálam?" kérdés volt, nem keresett telefonon, nem írt sms-t, nem is nagyon akart velem közös programot.. MIÉRT??

Kedves vagyok, nyílt, türelmes, művelt stb.. egyáltalán nem értem mi a baj velem.

Az egy dolog, hogy senki nem rajongott körbe, de mégcsak távolról sem...

2012. jún. 13. 23:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó , még ekkora hülyeséget. Én pont az olyan lányokat kedvelem illetve keresem mint a kérdező maga. Pontosan az elérhetetlen lányokat kerülöm nagy ívben. Nekem ne játssza a hűvös távolság tartó lányt, mert pikk-pakk találok majd olyat aki kedves velem, és boldogan nyit majd felém. Kedves kérdező szerintem is csak rossz környezetben forogsz. 24f
2012. jún. 14. 00:19
 22/28 anonim ***** válasza:

Én is írhatnám, hogy normálisan nézek ki, nem dohányzom, nem iszom, "átlagosan" öltözködöm (farmer, póló v ing), ki tudom kultúráltan fejezni magam, mégsem találtam olyan lányt, aki ezt megbecsülte volna.

Az a probléma, hogy a korosztályunk jelentős része, érzéketlen, önző és sekélyes. Tisztelet a kivételnek.

Persze valamilyen szinten velünk is difi lehet, ha ilyeneket fogunk ki állandóan, de ez még nem menti fel őket a viselkedésük alól.

Én szívesen ismerkednék ilyen lánnyal mint te vagy, és meg is becsülném, de ezidáig nem mosolygott rám a szerencse etéren.

Csak add önmagad, járj nyitott szemmel, és előbb-utóbb biztos vagyok benne, hogy találsz olyan férfit, aki megbecsül.

21/F

2012. jún. 14. 00:38
 23/28 anonim ***** válasza:

vagy nem vagy elég szép hogy küzdjenek érted, vagy őrült vagy, vagy hülyéket fogtál ki pechedre.

- Én megbecsülnék egy szép csajt akivel jól kijövök, csak hát még magas szálkás, nem rossz képű srácként se nagyon akar összejönni, mert nem vagyok akkora májer...

f18

2012. jún. 14. 01:04
 24/28 anonim ***** válasza:

Ha gondolod beszélgethetünk aztán megírom a benyomásaimat. Talán az segít.

28F

2012. jún. 14. 02:05
 25/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddig érkezett válaszokat :))

És a privi üzeneteket is, aki kért küldtem képet :)

Internet, utcán, kávézókba stb. ahol tudok ott szoktam ismerkedni, de mint mondom nem túl sok sikerrel.

2012. jún. 14. 07:42
 26/28 anonim ***** válasza:
Mert csak a külsőt nézed párválasztásnál, nem pedig azt, h mennyire kedves, jó fej, stb. a pasi.
2012. jún. 14. 08:26
 27/28 anonim ***** válasza:
Egyébként melyik bárosban? :D
2012. jún. 14. 09:22
 28/28 anonim ***** válasza:
A barátnőm az anyád lehetne. Életkorban és a leírásod alapján a megjelenésében is. Mégis én vagyok az első, aki megfelel a tiédhez hasonló elvárásainak.
2012. jún. 14. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!