Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem becsül, tisztel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem becsül, tisztel egyetlen pasi sem?

Figyelt kérdés

165cm és 45kg vagyok, hosszú barna hajú, szép az arcom, a bőröm, nem dohányzom, szolidan öltözködöm, nem járok k*rvás ruhákba, nem beszélek alpári stílusban stb.

Még sem volt soha egyetlen fiúval se dolgom, aki tisztelt és/vagy megbecsült volna. Pedig a beképzelt, önimádó, tükörbolond majom pasikat messziről kerülöm..

Egyik sem kísért soha haza (nagyon maximum az első randin!), nem lepett meg semmivel, ha már meghívott egy üdítőre a következő a "mikor alszol már nálam?" kérdés volt, nem keresett telefonon, nem írt sms-t, nem is nagyon akart velem közös programot.. MIÉRT??

Kedves vagyok, nyílt, türelmes, művelt stb.. egyáltalán nem értem mi a baj velem.

Az egy dolog, hogy senki nem rajongott körbe, de mégcsak távolról sem...

2012. jún. 13. 23:14
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
21/L
2012. jún. 13. 23:14
 2/28 anonim ***** válasza:
Honnan tudod? Már mindet kipróbáltad?
2012. jún. 13. 23:19
 3/28 anonim ***** válasza:
Ha tényleg sorozatban ilyenekkel hoz össze a sors, akkor téged ez a típus vonz, még ha ez nem is tudatosult benned, és főleg: nem tesz boldoggá.
2012. jún. 13. 23:21
 4/28 anonim ***** válasza:
0%
öntelt vagy
2012. jún. 13. 23:23
 5/28 anonim ***** válasza:
ha minden igaz amit leírtál, akkor annyi baj van veled, hogy rosszul választasz pasit magadnak
2012. jún. 13. 23:24
 6/28 anonim ***** válasza:
34%

3. Ne te döntsd már el mi jó neki baszom a szádat.

Sajnos valami f*sz kitalálta, hogy bunkónak kell lenned a csajokkal, hogy elérj náluk valamit, szerintem ez f*szság. Bunkónak csak az aberrált hülye k*csögökkel kell lenni, mint a 3. Akit szeretsz, család, barátnő, azokkal nem. Ahonnan eszünk, oda szarunk van nálunk.

Majd ki megy a divatból.

2012. jún. 13. 23:25
 7/28 anonim ***** válasza:

te legalább eljutottál az 1. randikig. van egy barátnőm aki tök olyasmi mi te a leírás alapján.

őt soha, még csak randira se hívták.

mi lenne ha kicsit rámenős lennél és egy általad rendesnek vélt, félénk fiúhoz odamennél és elhívnád valahova? lehet hogy ez ellenkezik az elveiddel, várod hogy hozzád menjenek oda...de hát ha nem teszik és te mégis akarsz pasit, valamit tenni kell, nemigaz?

engem se rajongtak körül, amikor régen nem dohányoztam, szolidan öltözködtem, szépen beszéltem...amióta mindez megváltozott, azóta igen! jó, nem azt mondom hogy te is legyél ilyen, de nem szabad félni élni :D

2012. jún. 13. 23:25
 8/28 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Szerintem csak gyökereket fogsz ki.
2012. jún. 13. 23:30
 9/28 anonim ***** válasza:
52%

Ne beszéljetek már f*szságokat.

Nem veled van a baj, hanem az, hogy az egy főre eső k*csögök száma túl sok mostanában, elég könnyen közéjük keveredhet az ember. Aki meg korpa közé keveredik...

Meg mi a szar ez a változtass az életeden tanács???

Honnan szülsz ekkora f*szságokat? Mire fel változtasson magán? Nem vele van a baj, hanem akik körül veszik. Ezért ő változtasson, legyen közéjük való vagy mit akarsz mondani ezzel?

2012. jún. 13. 23:30
 10/28 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Am, hol ismerkedsz? Csak kíváncsiság.
2012. jún. 13. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!