Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem becsül, tisztel egyetlen pasi sem?
165cm és 45kg vagyok, hosszú barna hajú, szép az arcom, a bőröm, nem dohányzom, szolidan öltözködöm, nem járok k*rvás ruhákba, nem beszélek alpári stílusban stb.
Még sem volt soha egyetlen fiúval se dolgom, aki tisztelt és/vagy megbecsült volna. Pedig a beképzelt, önimádó, tükörbolond majom pasikat messziről kerülöm..
Egyik sem kísért soha haza (nagyon maximum az első randin!), nem lepett meg semmivel, ha már meghívott egy üdítőre a következő a "mikor alszol már nálam?" kérdés volt, nem keresett telefonon, nem írt sms-t, nem is nagyon akart velem közös programot.. MIÉRT??
Kedves vagyok, nyílt, türelmes, művelt stb.. egyáltalán nem értem mi a baj velem.
Az egy dolog, hogy senki nem rajongott körbe, de mégcsak távolról sem...
Kedves Ripedon19!
#3 vagyok
Nem akarom szétoffolni a kérdést, de tanúsíthatnál több tiszteletet mások iránt ifjú barátom.
A negyedik válaszolónak például sikerült megértenie amit mondani akarok.
Ha a kérdezőben is tudatosul, hogy nem csak a hozzád hasonló alpári stílusú, vagy éppen tükörbolond pasikat kell elkerülnie, hanem meg kell találnia, hogy az eddigiekben mi volt a hiba, és azt a tulajdonságot a fentiekhez hasonlóan kerülnie kell, és akkor lesz normális kapcsolata.
Kedves Ripedon! Én tiszteletben tartom a véleményedet és eddig itt nem volt még hozzászólásom, de engedd meg, hogy megjegyezzem, kicsit normálisabb stílusban is nyilváníthatnál véleményt, mert baromira rossz olvasni, ahogy röpködnek a f*szok a szádból és így igen nehéz komolyan venni téged, még akkor is, ha a mondanivalódban van valami... Várom a szét gyalázást! :)
Egyébként az a véleményem, hogy ez ma már a legtöbb srácból sajnos kiveszett, meg kell nekik tanítani. Az én párom is elfelejtett csomó ilyet. Van hogy hetekig nem tudunk találkozni, én csak szeretnék hozzábújni, kicsit szeretve érezni magamat, ő meg azonnal teperne le... Nekem ettől szokott eldurranni az agyam! Egyszerűen ha már maguktól nem tudják/érzik, hogy mire van szüksége egy nőnek, akkor nyisd ki a szádat és mondd azt, hogy "ne haragudj, de tök gáz, hogy ez még csak a második randink és már ágyavinnél" vagy bármi. Mondd el, hogy neked figyelmes srácra van szükséged, hogy érezd, hogy te vagy a törékenyebb, te vagy a nő, szeret téged és számíthatsz rá... Ebből azért többnyire értenek. Az én párom sem tökéletes ilyen téren, de mivel elmondtam, ha valami bántott, ezzel kapcsolatban is, ezért nagyon igyekszik!
Ne haragudj, hülyén viselkedtem veled, pedig nem érdemelted meg.
Szegény kérdezőnek meg szét offoltuk a kérdését. Sorry kérdező :).
Tényleg bocs, majd bepótolom máson.
:) Lehet, hogy nem vagy szép? Vagy csak elijeszted valamivel a fiúkat?
Normális lánnyal én is normálisan viselkedem (bár kevés a normális...). 27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!