Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem a pasimat? Megőrülök! Pasik véleménye is érdekel.
Mindig idegesít!!!Direkt ! TEgnap voltunk bulizni,, beszólt hogy nézzem hoyg hoygan rázzák magukat a csajok meg hogy miylen miniszoknya van rajtuk,( bezzeg nekem meg nem engedi meg hogy miniszoknyában legyek ,mert olyan k****s):(((((hogy mondhat ilyet?????? Ilyenkor mit válaszoljak?
A másik hogy nekem még a kapcsolat elején azt mondta hogy velem volt először,,tegnap meg olyanokat mondott:volt vagy előttem 5-6 ilyen egyéjszakás kalandja sorolta a neveket....szívem szakadt,,,most mit higgyek? kamuzik vagy tényleg így volt? amikor először voltunk együtt akkor nem annyira éreztem hogy annyira tapasztalt lenne a témáéban..jaj olyan rossz ...annyira fáj az egész pedig Szeret! Meg én is Szeretem! DE miért kell a másikat idegesítenie? Én ilyeneket nem csinálok vele!Szakítani fájdalmas lenne.Adjatok tanácsot!!!!
ő 20 én 19
amikor csúnyán beszél velem (ritkán buliban)meg otthagy mert egyszerűen ideges (nagyon féltékeny típus amúgy) akkor mit csináljak? bújjak? legyek kedves hogy rájöjjön hogy milyen hülye is valójában?Vagy legyek osztó? Beszéljek vele én is csúnyán?Ő olyan hangulatember, de a szüleim is mondták hogy az öltözködésemet ne ő diktálja már.Tegnap a bulira fel akartam venni egy felsőt ami olyan hogy nem kell hozzá melltartó de végül lecseréltem mert egyből az jutott eszembe hogy na mit fog mondani:((((PAsik ti nem szeretitek ha a barátnőtök csinos? Nem azt mondom hogy legyen kint mindene de azért én pl szeretek felvenni olyan csinos ruhákat amiben jól érzem magamat.Én attól nem fogom megcsalni !
néha olyan gyerekes ezt már más is mondta....de ugye nem neki van igaza?
már egy pasival sem merek beszélgetni...mert én akkor már ku.rva szemét ribanc vagyok...
most hogy ezeket szépen sorban szedem össze hogy mik is a problémák,elszomorító....
13:09es és 13:35-ös vagyok.
Kedves kérdező: Te szeretsz szenvedni?
Ha nem, mondtam már mit kell tenned. Hagyd a fenébe!
20 évesen a pasidnak, lehetne több esze. Nem tisztel téged!
Ha meg vele maradsz, te sem tiszteled a saját személyed. Értsd meg...
a pofon hidd el,hatásos...ha visszaüt,akkor van ok kidobni,és normálisabbat keresni...
ha nem üt vissza,akkor elgondolkodik,és abbol már bármi jo lehet...
mutasd meg h téged nem lehet megalázni,irányitgatni...(ok,tudom,h lehet,engem is lehet,de neki ezt nem kell tudni,h neked jobban fáj őt bántani)
igenis lehet ő ugyis "macsó",h közben veled is normális társaságban is..
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!