Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Nektek bejonnek a kicsit izmosabb lanyok? Vagy pl. az izmos pasiknak milyen csajok jonnek be?

Figyelt kérdés
Linkeljetek:)
2012. jún. 13. 21:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem veszekedest akarok,meg azt hogy kotekedjunk egymassal..feltettem egy k**aszott kerdest es mar ez van belole..

szoval keremszepen a kerdesre valaszoljatok! Koszcsipuszcsi:)

2012. jún. 14. 15:30
 12/18 anonim ***** válasza:
42%

Elnézést, de nem hagyom, hogy az egyik kedvenc témakörömben a hülyeség maradjon meg (: Annak a hozzááállásnak meg nincs létjogosultsága, hogy "bocs, de nem akarom tudni, mi a valóság".

A vizuális szemléltetés meg ilyenkor azért fontos, mert ahány ember, annyifélére gondolnak, ez meg nem bír túl magas információtartalommal, remélem ezt belátod.

Sok választ meg már nem nagyon fogsz kapni, mert hátrasorolódott a kérdésed, így felesleges felháborodni (: (már akkor is hátra volt sorolva, amikor én írtam)

2012. jún. 14. 19:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

nekem tetszenek az izmos nők

[link]

ezta kis kékszeműt gondolkodás nélkül feleségül venném :)

2012. jún. 16. 19:32
 14/18 A kérdező kommentje:

De szep,jo eg :) a tester viszont itt nem lehet latni,mi a neve?

De azert ha valaki nem ilyen izmos,hanem szep feszes a popsija,gyonyoru az arca stb..akkor is bejon a pasiknak,nem?:)

2012. jún. 16. 19:58
 15/18 A kérdező kommentje:

Na kozbe megtalaltam hogy hogy hivjak,es talaltam rola tobb kepet is.

[link]

Egy ilyen csaj tenyleg bejonne a pasiknak...?:D

2012. jún. 16. 20:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Uh persze!
2012. júl. 6. 20:02
 17/18 anonim ***** válasza:

Húha, nagyon is bejön, szerintem gyönyörűek az ilyen nőies izmok. :)

Csak bátorítani tudom a lányokat az edzésre.

23/F

2012. júl. 15. 10:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik, ha egy lánynak észrevehető izmai vannak. Például ilyen:

[link]

[link]

Persze van egy határ, amíg vonzó, számomra az valahol itt van. Ennél izmosabb már tényleg csúnya lenne:

[link]

2012. okt. 6. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!