Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kolléganőm teljesen rámozdult a vőlegényemre! (? )
Ma reggel a kolléganőm beállított egy nagy doboz sütivel, hogy ezt a barátomnak küldi. Csak néztem nagyot, és megkérdeztem tőle, hogy hogy miért, tudtommal nincs szülinapja. A válasz az volt, hogy tegnap este találkoztak a boltban és beszélgetésbe is elegyedtek egy kicsit és kiderült, hogy az én kolléganőm állítólag olyan sütit tud, amit én még soha nem csináltam a barátomnak. Gondolhatjátok..., a hab a sütin már csak az volt, hogy a végén nekem is megköszönte, hogy milyen aranyosan hazafuvarozta a vőlegényem őt a sok csomagjával. Néztem, mint Laci a moziban, hogy mi van...És csak annyit tudtam kinyögni, hogy:"hát igen kedves volt tőle" Én meg múltkor csinálhattam egyedül a bevásárlást...
Lényeg, hogy hazajöttem átadtam neki a "csoda különleges sütit", amit én ugye még nem csináltam és nem is tudok persze. És hozzátettem, hogy a kolléganőm küldi, cserébe a tegnap esti fuvarért.
Rögtön elkezdett szabadkozni, hogy:"jajj, ki ment a fejéből mire hazaért, azért nem is mondta el"
Olyan fura, hogy elkezdett magyarázkodni, szerintetek nem volt több is...?
O.O
Lehet,hogy nem volt több,de valami csak van a dologba,ha már "el kellett" előled "titkolnia"...=/
Tartsd rajta a szemed azért ezen a nőn...
Nem tudom, nem vagyok róla teljesen meggyőződve! Legszívesebben a fejükre kenném azt a hülye sütit, marha különleges, bolti piskóta megkenve mogyorókrémmel..., hát ilyen bonyolult sütire valóban kevés az én tudományom.
A kolléganőmnek tudom, hogy nagyon bejön a barátom, hisz minden nap elmondja, hogy:"wááá, de kis helyes, milyen jó a feneke..."
Olyan mérges vagyok, barátom meg még csodálkozik, hogy nincs kedvem összebújni vele...
Az a véleményem, ha a barátod nem bátorította volna valami módon, akkor nem merte volna megtenni a kolléganőd, hogy beállít hozzátok azzal a sütivel.
Azt akarja elérni, hogy vessz össze a barátoddal, abban a percben befekszik a helyedre (persze feküdni úgy is tud, hogy még te laksz ott).
Ülj le a barátoddal, beszéld ezt így át vele, mondd el neki, hogy te így látod, és inkább most mondja meg, ha ő is ezt szeretné, akkor eltűnsz. Vagy érthetően, tisztán és világosan pattintsa le ezt a csajt, hogy legközelebb nagyívben kerüljön el benneteket.
Nem rajta állok bosszút, de az egyik válaszadónak igaza volt. Lehet, hogy bátorította a barátom, azért merte ezt a sütis dolgok bejátszani.
Lehet, hogy meggondolta magát a barátom? De csak lenne benne annyi, hogy ezt velem is közli. Vagy az is megeshet, hogy stresszes az esküvő miatt meg stb...
Ne kezdj el kombinálni, és már előre kifogásokat keresni a vőlegényed számára. Méghogy egy vőlegény stresszes az esküvő miatt. A menyasszony igen, de egy vőlegény?
Fogd fülön, üljetek le megbeszélni a közös jövőtöket, annak megfelelően egyszer, s mindenkorra el kell igazítani a kolléganőt, és előbb-utóbb megnyugodnak a kedélyek.
Persze az is lehet, hogy holnap bemennék a munkahelyre, fülönfognám a csajt és elmagyaráznám neki, hogy a vőlegényem ha még nem vette volna észre foglalt, és keressen magának más játszótársat üres óráira, mert ti már az esküvőt tervezitek, ne rondítson bele más emberek életébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!