Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akivel járok, de mégsem őt szeretem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy pasim, akivel kb. két hónapja járunk. Azelőtt volt egy arab pasim, akit nagyon szerettem. A távolság miatt kellett szakítanunk. Ő sokszor mondta, hogy kezdjük újra, de mindig nemet mondtam. Azt hittem, hogy ha lesz egy új pasim, akkor majd elfelejtem az előzőt. De nem így történt. Még mindig őt szeretem. Mit tegyeek? Mondjam el a jelenlegi pasimnak, hogy mit érzek? Vagy ne mondjam el neki, és legyek boldogtalan, amíg ő nem szakít?2012. jún. 13. 20:02
1/5 anonim válasza:
Nők… Hagyd a mostanit a p*csába… ¬.¬
3/5 anonim válasza:
Nő létemre én sem tudok kiigazodni a többi nőn.
Ezzel most két pasival is kics*szel.
4/5 anonim válasza:
Mit tegyél?
Gondolkozz!!! Bár kétlem, hogy képes lennél rá. A két srácot sajnálom.
5/5 Valaszolok válasza:
Ez kész!!Nem értem meg ezeket a szituációkat.Mi a francnak kell másik kapcsolatba menekülni ha még szerelmes vagy???Ja persze,azért hogy még 1 plusz embert boldogtalanná tegyél!Gratulálok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!