Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj ha letesztelem a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha letesztelem a párom hűségét?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, megkérem az egyik barátnőmet, hogy írjon neki egy emailt, és kezdjen el ismerkedni vele. Ha a párom visszautasítja, akkor tényleg engem szeret csak.

Mielőtt összejöttünk, elég kicsapongó életet élt, nem egy barátnőjét csalta meg. 2 hónapja vagyunk együtt, szeretném időben kideríteni ha vaj van a füle mögött.

2009. júl. 4. 10:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%

sztem viszont meglehet csinálni. most jobb folyton parában élni? elég nagy megnyugvás lenne az ha látná h visszautasítja. ha pedig belemegy a játékba, az hatalmas csalódás, de legalább beigazodott amit gondoltál.

sztem nincs ebben semmi gáz, az sokkal nagyobb bűn, ha a párod megcsal, mint az h leteszteled.

2009. júl. 4. 11:08
 12/20 A kérdező kommentje:

Ha sikeresen "átmegy" a teszten, én is megnyugszom és utána nem fogom ilyenekkel "zaklatni".

Azért mert kap 1 lánytól egy emailt, miért gondola arra, hogy én állok a dolog mögött?

2009. júl. 4. 11:18
 13/20 anonim ***** válasza:
64%

egyáltalán nembiztos h rád gondolna.

csak télleg vigyázz h kine derüljön, mert azzal nagyon éghetsz :D

2009. júl. 4. 11:22
 14/20 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem is csináld meg, de ha nem teljesen hülye, akkor feltűnő lesz neki, hogy csak úgy irogatnak neki emaileket.
2009. júl. 4. 11:40
 15/20 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem nem baj, jobb ha teszteled mielőtt csalódnál.Ha tényleg hűséges akkor itt kiderül az elején, jobb mintha évek múlva jönnél rá hogy milyen valójában.

Mondjuk szerintem kutyából nem lesz szalonna, nem árt résen lenni mindvégig.

Nekem is ilyen barátom van,három éve vagyunk együtt és előttem ő volt a falu bikája, most inkább kisbocinak nevezném,úgy tűnik megszelídült :)

de nem merném a fejem rátenni hogy nem tévedek ezért én is folyton résen vagyok hogy ne érjen meglepetés.Lehet ezért elítélnek de szerintem nem teszek ezzel bűnt,csak óvatos vagyok,így nagyobb a biztonság.

2009. júl. 4. 12:10
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem meg gusztustalan dolog ilyet művelni a másikkal. Neked milyen lenne ha veled tennék ugyanezt? A barátod "letesztelne"? Ha eddig a két hónap alatt nem adott rá okot, hogy bizalmatlan legyél vele szemben nem értem mire fel nyomozgatsz utána, és ha ezt most egyszer megteszed majd egy hónap múlva megint eszedbe jut mi van ha megcsal és újból leteszteled? Ha a párom ilyet művelne és kiderülne gondolkodás nélkül ott hagynám, utánam ne nyomozgasson senki, meg ne vegyen hülyére.
2009. júl. 4. 12:51
 17/20 anonim ***** válasza:
62%
Nem érdemes így nyomozgatni mert lehet nem esne jól ha a párod mondjuk érdeklődést mutatna a csaj iránt. Egyet megmondok: biztos nem azt kapnád amit vársz. Ha hűtlen úgyis kiderül, addig meg bízz meg benne! Így tényleg nincs értelme.
2009. júl. 4. 15:24
 18/20 anonim ***** válasza:

Ismered azt a mondást hogy" alkalom szüli a tolvajt" ?

Gondolkozz el rajta!

2009. júl. 4. 18:34
 19/20 A kérdező kommentje:

Ha utólag megtudnám, hogy a párom letesztelni, kicsit kiakadnék, de mivel én hűséges típus vagyok, és ha valaki ír nekem, egyből kikosarazom.

Ha a páromnak ez hiányzott ahhoz, hogy megnyugodjon és bízzon bennem, nem cirkuszolnék miatta.

2009. júl. 6. 10:14
 20/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem baj, ha leteszteled, bíznod kellene benne, még akkor is, ha nehéz. Ha leteszteled, lehet, megnyugszol, de mi lesz újabb két hónap múlva,mikor ismét elbizonytalanodsz? Nem jöhet újabb teszt, mert rövid időn belül beleőrülnél.

Próbáld élvezni, hogy együtt vagytok, hozz ki belőle minél többet. Tudom,nem vígasz,de ha akar valamit valakivel, úgyis meg fogja tenni.

Bízz magadban és bízz benne is! Nehéz, de megéri. Sok boldogságot Nektek! :)

2009. júl. 7. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!