Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibáztam vagy jól csináltam? Mit tegyek most?
Figyelt kérdés
A párom volt barátnője, akibe fülig bele volt zúgva, de aztán a lány átverte, a cégnél dolgozott, ahol én is és a párom is. Amióta összejöttünk nem is beszéltek. A lány pár napja leszámolt végre. Amikor géphez ültem, az ő facebook-ja jött be bejelentkezve, láttam, hogy van tőle egy még el nem olvasott üzenete. megnéztem.. azt írta, mennyire sajnálja hogy megbántotta, és mennyire szerette mint barátot, meg hogy mennyir hiányzik neki, stb. Nagyon felhúztam rajta magam és nagyon megijedtem. Legjobb ötletnek azt láttam, ha gyorsan kitörlöm, a lányt pedig letiltottam, hogy többet ne tudjon neki írni. Most pedig nemtudom jól tettem-e, félek, hogy kiderül és akkor kiteszi a szűrömet :( mit tegyek ?2012. jún. 13. 09:20
1/6 anonim válasza:
szerintem mondd el neki, hogy mit tettél, és próbáljátok megbeszélni !
2/6 anonim válasza:
Tény,, hogy nem szép ha a hátad mögött leveleznek, de ehhez nem volt jogod.
Jogosan háborodna föl a párod ha ez kiderülne, hisz semmi nem történt még, de te a lehetőséget is elvetted tőle, hogy maga döntsön a dologról és esetlegesen maga küldje el a lányt a...
3/6 A kérdező kommentje:
attól félek, ha tudna róla, talán újra felvenné vele a kapcsolatot, és félek újra előjönnének az érzései iránta, és én nem akarom elveszíteni :(
2012. jún. 13. 09:34
4/6 anonim válasza:
Ne legyél naiv. Ha össze akar jönni vele akkor te a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem akadályozhatod meg.
Viszont ezzel a hozzáállással pont, hogy magad ellen cselekszel.
5/6 A kérdező kommentje:
elmondtam neki, igaz folyamatosan sírtam. megértette, és nem haragszik. nem is akar reagálni semmit a levélre. sokkal jobb így hogy elmondtam rettenenetes lelkiismeretfurdalásom volt. köszi nektek !
2012. jún. 13. 10:15
6/6 anonim válasza:
Jól tetted, hogy elmondtad, és megértem, hogy mi vezetett rá. persze, hiszen a barátod egy másik lányba volt évekig szerelmes, és nehéz elghinni, hogy ez már elhamvadt. de ez is mutatja, hogy ez már a múltté, ne aggódj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!