Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bejönnek az idősebb pasik, én fiatal vagyok. Mi legyen?
Figyelt kérdés
15 éves csajszi vagyok és Dmitry Medvedev is nagyon tetszik. De főleg az öltönyös idősebb pasikra bukok. Hogyan szerezzek magamnak egy ilyen férfit? Ehhez komolyabbnak és karizmatikusabbnak kéne lennem ugye??2012. jún. 12. 22:56
21/24 anonim válasza:
Most gondolkozz el azon, hogy ha te lennél mondjuk 30, és egy 15-16 éves -hozzád képest gyerek- fiú közeledne feléd, te komolyan vennéd?Lehet, hogy felnőttnek és érettnek érzed magad, én is annak éreztem magam ennyi idősen, de attól még nem vagy az.Sehogy sem tudnál magadnak "szerezni" egy ilyen korú férfit, mert ők nem vesznek téged komolyan, legalábbis a normális 30-as pasik biztos, hogy nem.Ehhez nem komolynak és karizmatikusnak kell lenni, hanem egyszerűen testileg és lelkileg is érettebbnek.
22/24 anonim válasza:
Várd meg, míg felnősz. Addig ott vannak a korodbeli srácok
23/24 anonim válasza:
a kérdés írója ugyan olyan, mint én voltam ennyi idősen. nekem is a 30-50 közötti pasik jöttek be. egy szerencsém volt, mikor 17 és fél lettem, titokba összejöttem az edzőmmel, és hú meg há, bele voltam esve, meg minden. ő volt a szerelem és szexmesterem :) persze volt nője. és még véletlen se vetődött fel benne, hogy otthagyja. én naív meg csak mentem utána. aztán persze vége lett, de évekig szenvedtem miatta. 15 éves korom óta szerelmes voltam belé. most egy 39 éves pasival vagyok, és nagyon szeretjük egymást. még komolyodsz pár évet, és találsz egy olyan idősebb pasit, aki szereti a kislányos viselkedésű csajokat, nyert ügyed van :D
24/24 galen malek válasza:
talán ez akkor menne ha te is tudnál 30 évesen viselkedni de minek? mondjuk az igaz hogy 30 éves pasiknak több tapasztalata van az ágyban meg talán több pénze is van mint 1 16 évesnek de hidd el jobb 16 nak lenni....... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!