Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fog unni, igaz?
"Egyszerűen képtelen beismerni, hogy ő is csak egy pasi, aki nem fog egész életében egy lyukat tömködni."
Ha beismerné, jobb lenne?
Ha ilyennek ismerted meg, és problémát jelent ez számodra, akkor te is képtelen vagy ezt beismerni. Nekem nonszensz lenne, hogy másokat lessünk, egyszerű bunkóság, tartás kérdése lenne az egész. Ha te nem erre vágysz, akkor hagyd el, mielőtt tényleg megun. Viszont azt se felejtsd el, hogy te is nézelődtél, és 18 évesen még nem igazán jelentheted ki, hogy mindez megmarad nézelődés szintjén.
Nemtudomhanyadik vagyok.
Egy évvel ezelőtt is ugyanilyen voltam: hűséges. És az is maradok. Ettől függetlenül a legtöbb 18 éves nem ilyen, nem indulhatok ki mindig magamból. Jóhiszeműség lenne.
Nálunk nem fér bele a "nézelődés" egymás társaságában, bármilyen ártatlan dolog is. A kapcsolatotok elején így indítottatok, a párod azt hitte, szabad ilyet. Ha másért nem, ezért a változásért fog megharagudni rád, nem ilyennek ismert meg, ha eddig szabadabban volt engedve, érezheti, hogy szorul a hurok, és igen, lehet, hogy emiatt meg fog unni.
19L
Teljesen egyszerű a válasz! Nem bízol a barátodban teljesen ami nagy baj! Minden JÓ kapcsolat a bizalmon alapszik--ha ez nincs meg akkor off! Férfi létemre Én is megnézem a nőket,ugyan ugy a párom is a férfiakat! De bízunk egymásban,és szeretjük egymást ezért fel sem merül az egyik akár félrelép!
27/F
Engem sose zavart, ha egy srác megnézett egy csajt, akár az orrom előtt. Én is mindig megnéztem, hogy miben jobb, összehasonlítottam magammal, ha jobb volt valamiben akkor próbáltam őt utánozni. Sőt, volt, hogy én mutogattam, hogy na és az a csaj szép, annak tetszik a melle, és annak a segge, és az szerinted csinos?
Én ezt mindig így fogtam fel, ha a barátom megnéz másokat, akik nálam szebbek, akkor belőlem hiányzik valami, és ezt simán lehet pótolni. Sose értettem, miért duzzognak ezen az emberek, csak nézi, nem csinál vele semmit.
Arról nem is beszélve, hogy ha te lennél a legtökéletesebb nő a világon, akkor is nézelődne. De ez nem jelenti azt, hogy félre is dobna téged miattuk, csak megnézi, csekkolja, jó a segge/melle/arca, és kész. Naivitás azt hinni, hogy a szerelem megvakít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!