Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Kezdem unni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Kezdem unni a barátnőm hülyeségeit.

Figyelt kérdés

Már rohadtul unom a beteges féltékenységét.

Nem elég, hogy elolvassa az üzeneteim és ha kicsit kések, vagy nem veszem fel a hívását(mert pl edzek), akkor már azon kattog az agya, hogy kivel lehetek és milyen pózban.

Nagyon unom, hogy nem enged élni, pedig nem adtam okot a bizalmatlanságra. A csajokat is elhajtom, ha közelednek, de ez neki nem elég, mert úgy gondolja, hogy ezt csak azért csinálom mert ő is ott van. A másik dolog, amivel ki tud kergetni a világból, hogy szerinte kamu profillal regisztrálok közösségi oldalakra(egyiken sem vagyok fent)és ott is csajozok.

Totál paranoiás és emiatt már többször szakítottam is vele, de szeretem és mindig visszasírta magát. Viszont úgy értem, hogy a legjobb lenne kilépni ebből a kapcsolatból és ennek talán az lenne a legjobb módja, hogy valóban megcsalom, mert így ő szakít velem és remélhetőleg meg is utál.

Szerintetek?

2012. ápr. 23. 12:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha megcsalod, akkor csak beigazolódik a félelme, és végül neki lesz igaza..szerintem csak simán hagyd el és mondd meg neki, hogy nem szeretnél már tőle semmit..ez a legtisztább
2012. ápr. 23. 12:50
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Mondd meg neki az igazat, hogy a beteges féltékenykedéssel meg a paranoiájával elérte, hogy eleged legyen belőle és részedről vége. Kéne a francnak egy ilyen elmebeteg, van elég bajom enélkül is.
2012. ápr. 23. 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott de ne úgy, hogy megcsalod! :D Azzal csak őt igazolnád. Szerintem ha két ember között nincsen meg a kölcsönös bizalom, az már egy halva született kapcsolat. Ha ez már régóta így megy, és már sokszor bocsájtottál meg neki, de mégsem változott...akkor nem is fog.
2012. ápr. 23. 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Igazuk van az előzőknek.

Tényleg nem jó ötlet ha ezt teszed. Én hasonlót próbáltam, azt mondtam a páromnak, hogy megcsaltam, de egyrészt nem is hitte el, másrészt tényleg nem éri meg hogy ezután így nézzen rám bárki is.

Kérdezd meg tőle hogy most őszintén kire és Miért féltékeny, milyen alapon? Egyébként meg tényleg nincs más lehetőség, amikor visszasírja magát nem szabadna visszafogadnod:S

Legalábbis hagyhatnád 1-2 hétig futni, amíg felfogja hogy mennyire idióta(ne haragudj). Meg valahogy fel kéne fognia, hogy az embereknek annyi gondjuk-bajuk van, örülhetne hogy ti vagytok egymásnak mért kell még igy is gerjeszteni a feszkót.

Ezt egyébként teljesen az eleje óta csinálja? Mióta vagytok együtt?

2012. ápr. 23. 13:19
 5/7 anonim ***** válasza:
A lehető legrosszabb ötlet lenne igazolni a paranoiáját. Ha zavar a hisztije, ne reagálj rá.
2012. ápr. 23. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne csal meg, semmi értelme.

Mondd meg neki világosan, hogy nem szeretnél vele együtt lenni, mert idegesítő a féltékenysége.

És hogy gondolkodjon el ezen a következő kapcsolatában majd, mert megint így fog járni, ha nem változtat a dolgon.

2012. ápr. 23. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem fatökű vagy ha nem vagy képes normális mód szakítani vele. Hagyd ott és ne hagyd magad ismét összekeveredni vele.
2012. ápr. 23. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!