Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha helyes egy srác, akkor is tudnátok öt barátként kezelni?
Nekem van 2 baratom is, es mind a kettö csak barat. Az egyik inkabb aranyosabb, 1 evvel fiatalabb, kedves, romantikus tipus. A masik kb velem egy idös, ferfias, masok altal jo pasinak mondott tipus, de megsincs köztünk semmi.
21L
Nincs barátság férfi és nő közt, ilyen soha nem is volt és soha nem is lesz!! Főleg ha a lány és a fiú sem csúnya és kedvelik egymást, valamelyik félnek úgy is beindul a fantáziája! A másik, az nem barátság, ha csak ő keres!!!! Mennyibe fogadjuk, hogy szinte csak a srác szokott megkeresni. Nekem olyen soha nem volt, hogy bepróbáltam egy lánynál és utána barátok lettünk. Egy idejig kerestem, aztán nem, ő meg persze, hogy nem keresett!
A legrosszabb dolog, amit egy nő csinálhat, ha egy srácot barátként kezel, még ha nincs is tudta szerint oda érte! Inkább menjen a fiú és keressen egy másik lányt, van még bőven elég, aki közűl válogathat és szeretni fogja!
Amúgy nálam is pont ez az öreg hiba, hogy olyan kis szerény meg aranyos szoktam lenni. (még ha az írásból nem is ez jön le, kicsit dühít a téma bevallom őszintén)
Meg is szoktam mondani amúgy egy nőnek, hogyha nem alakul ki semmi, abból nem lesz barátság..., ez nálam nem működik.
Amúgy is el tudom ütni az időt srácokkal is, akikkel meccset nézek, sörözök, bulizok, marhulok, focizok, kondizok, úszok, futok vagy lelépünk motorozni egyet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!