Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a párotok egy másik lánnyal menne el sétálni egy tópartra?
Figyelj kérdező, ezt már buktad ugye tudod? Ez a kollegina oylan dolgokat tud, maiket te nem, de a pasidnak fontos.
Ennyi. Ez egy nagyon gyakori eset a mai kapcsoaltokban.
jó látni,hogy nem csak én vagyok harcias :D
a végén lemondta,így hogy kibuktam,de akkor is feszélyez hogy magátol kéne kapcsolnia,illetve hogy látom hogy pedálozik de ez a "vérében van" és tudom ha elűl a vihar lesz ilyen megint
Ha nem régi barátság, akkor én is kiakadnék. Mivel a baráti körünk megegyezik, van olyan közös barátunk, akivel tíz éve ismerjük egymást, és nem egyszer volt olyanra példa, hogy én egy sráccal, ő egy lánnyal ment el sétálni, beszélgetni.
Bár azt sem tudom, mi lenne akkor, ha ilyen helyzetben lennék. Számomra mondjuk egy kávé mellett sokkal elfogadhatóbb lenne ez a beszélgetés, vagy bármi. Gondolom tényleg csak segíteni akar a lánynak és ahelyett, hogy vitázol, próbáljatok valamin megegyezni, hogy mindenkinek jó legyen.
A párommal szerencsénk van, mert a gimis barátainkkal mai napig rendszeresen összejárunk, találkozunk, de ha neki nincs ilyen, lehet - biztosan - igényt tart arra, hogy másokkal beszélgessen. Próbáld egy kicsit az ő szemszögéből nézni.
Nyilván ezt most úgy mondom, hogy a leírtakon kívül nem tudok rólatok semmit, de azért remélem valamennyire tudtam segíteni :)
Én azt tenném, hogy jól van, menjél ha akarsz, nem foglak visszatartani, de nekem is van egy kedves fiú ismerősöm akivel addig én is elütöm azt az időt, amíg te sétálsz a tóparton a lánnyal.
És meg is tenném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!