Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek iskolai tanárával volt, vagy van viszonya?
Figyelt kérdés
Kélek, komoly válaszokat szeretnék. Hogyan kezdődőtt? Ki kezdeményezett? Mennyire könnyú titokban tartani? Esetleg ehhez hasonló szituációk?2012. jún. 11. 19:09
1/8 anonim válasza:
volt már többel is...
azért meg nem farkalt egyik se, de azért az orális ment eléggé...
2/8 anonim válasza:
jelen :) ha gondolod priviben kérdezhetsz, ha van mit :)
3/8 anonim válasza:
19:13 vok.. csak jelezd.. és akkor írok.. :)
4/8 anonim válasza:
Szia. Ő kezdeményezett, mármint a tanár... Baromi nehéz titkolni.. és amikor vége lett a sulinak, akkor is vigyázni kellett
5/8 anonim válasza:
Nagymamám matektanárához ment férjhez.
6/8 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy középiskola vagy egyetem. Én egyetemen jártam egy tanárommal, de amikor összejöttünk, még csak hallgató volt. Utánam is csak kis tanítványaival kezdett, senki nem szól érte egy szót sem.
7/8 anonim válasza:
Jelen :) Amíg tanított csak ismerkedtünk, szünetben végig beszélgettünk.. utána bementem az irodájába, elmondtam neki az érzéseimet, és megcsókolt.:)
Vége még nincs, egy darabig ne is legyen.. sokat bírtunk ki egymás nélkül.
8/8 anonim válasza:
#1 vok
ha vki nem értené amit irtam
meg nem huzztak, de szopattak rendesen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!