Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom meleg! 9 éve vagyunk együtt. Tegnap vallotta be. Mit tegyek?
Egy szó, mint száz, a párod egy köcsög, a szó minden jelentésében!
Nehogy már még sajnáljuk is, hogy mennyit szenvedhetett, mikor 9 évet elvett a kérdező életéből!
Emberek ez kis híján EGY ÉVTIZED!
Ennyi idő alatt a Kérdezőnek már 4-5 éves normális kapcsolata is lehetne, ami lassan házasságba mehetne át és nem kellene elölről kezdenie mindent vagy esetleg belemenekülni egy nem megfelelő kapcsolatba.
Játsszon a saját életével és akassza fel magát az ilyen!
Nekem ne mondja senki, hogy 9 évig nem jött rá, hogy b*zi...
Végigolvastam itt a kommenteket...
Nos, szerintem egy kis visszavágás nem árt.
1. Érdeklődd meg a fogadás másik felétől, hogy igaz-e. Valószínűleg állítani fogja, hogy igen.
2. Hozd fel a gyerektémát, és nézd a reagálását, vagy "szakíts vele", de csak pár napig, aztán ha megy utánad akkor valóban szeret és nem meleg. Ha meg nem megy, akkor menj Te és mondd meg neki, hogy "Te tényleg b*zi vagy!:o"
Szerintem közöld vele, hogy terhes vagy. Megnézed hogy reagál, ez ki fogja hozni belőle az igazat.
Aztán három nap után közölheted vele, hogy fogadás volt az egész, kvittek vagytok, most már tudja, milyen szar érzés, ha átb@sszák a fejét, többet ne merjen ilyet csinálni.
Amúgy van valami fejlemény?
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!