Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom meleg! 9 éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom meleg! 9 éve vagyunk együtt. Tegnap vallotta be. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2012. jún. 11. 15:27
1 2 3 4 5 6
 11/56 MarySue ***** válasza:
55%
De basszus, miért csak most?????? Ne haragudj, de ez kvára nagy szemétség, 9 évet nem volt joga elvenni az életedből!!!!!!! Most komolyan olyan ideges lettem, hogy megyek is és rágyújtok. Hihetetlen, milyen emberek vannak. Persze, ha veled akar maradni, csak elmesélte ezt, mert már nem bírta magában tartani, akkor neked kell eldöltened. Ha meg ezek után elhagy, küldd el a pcsába, pofozd meg helyettem is, mert most tényleg rettentő feldúlt lettem :@@@ Ne haragudj ezért, de beleéltem magam a helyzetedbe :(
2012. jún. 11. 15:55
 12/56 A kérdező kommentje:
Hát én is őrjöngtem, mikor megtudtam! Megmondtam, ha azonnal nem takarodik el, akkor a testi épsége forog kockán. Bejelentette, hogy nem bírja tovább játszani és szeretne végre úgy élni, ahogy élnie kell... fiúkkal akar lenni. Pffff, nem is hiszem el. Ez azért derült ki, mert felhoztam, hogy gyereket akarok. Elég sokat mondogattam, hogy gyerek kell és végül sírva fakadt, hogy ez elb@szná az életét, mert már így is beleőrül, hogy színjátékban él...
2012. jún. 11. 16:10
 13/56 anonim ***** válasza:
100%

színjátékban él? csak ennyi? meg nem akarja elbaszni az életét?

és a tiéddel mi van? ő baszta el 9 évedet. a fiatalságot 9 évét és remélem még csak max 35 vagy és nem több.

2012. jún. 11. 16:29
 14/56 A kérdező kommentje:
24 vagyok szerencsére. 15 éves korom óta élünk színjátékban...
2012. jún. 11. 16:46
 15/56 anonim ***** válasza:
Hát igen. Bujkáljon, de emiatt nem lett volna joga kihasználni egy lányt. Vagy keressen egy leszbikust, és egyezzenek meg.
2012. jún. 11. 16:53
 16/56 anonim ***** válasza:
Sakk-matt. Kívánj neki sok szerencsét az új életéhez, én is azt kívánok a tiédhez.
2012. jún. 11. 19:49
 17/56 anonim ***** válasza:
87%

Ez sajnos a magyar köztudatban uralkodó homofóbiai miatt húzódhatott 9 évig. Nem mintha védeni akarnám a párodat, mert valóban nagyon rosszul tette, hogy 9 éven át becsapott Téged is és saját magát is. Erre szerintem nincs bocsánat, mégis 9 évet nem lehet csak úgy kitörölni, ezért jó lenne, ha útjaitok úgy válnának külön, hogy nem utálnátok meg egymást. Mert ha valóban meleg, akkor ezt a kapcsolatot nem lehet / nem érdemes folytatni.

Visszatérve az első gondolatomhoz, ha nem lenne ekkora melegellenesség hazánkban, akkor egy melegnek sem jutna eszébe, hogy egy lánnyal létesítsen kapcsolatot. Amíg megvetendő idehaza homoszexuálisnak lenni, addig sajnos mindig lesz ilyen és a szélsőjobb szerint ez a helyes megoldás. Csak gratulálni tudok.

(Bocs a szellemi eszmefuttatásért.)

25/F (meleg)

2012. jún. 11. 23:54
 18/56 anonim ***** válasza:
29%
Kapcsolatba/házasságba száz évvel ezelőtt sem kényszerítettek senkit. Agglegényként is lehet bujkálni.
2012. jún. 12. 10:15
 19/56 anonim ***** válasza:
82%

Az előttem szólóval egyet értek! Egyrészről utálni kell a melegeket, sőt kimondottan bujkálásra vannak kényszerítve, de amikor azért kezd egy meleg nővel, mert fél akkor az is elítélendő. Elhiszem, hogy neked is rossz, sőt. De gondolj bele, hogy neki milyen átélnie ezt. Mert te elvileg élvezted az elmúlt éveket, ő meg szenvedett. Bár érdekes, mert az én párom senkinek se vallotta be, hogy ő meleg, de ettől még 2 éve járunk. Szóval a te párodnak is lettek volna alternatívái, hogy hogyan éljen úgy, hogy ne kelljen felvállalnia magát. Mindenesetre ne legyél igazságtalan és nézd az ő oldalát is. Ez mindkettőtök számára rossz helyzet. Próbáld meg elfogadni és segítsétek egymást!

22 meleg F.

2012. jún. 12. 10:15
 20/56 anonim ***** válasza:
85%

nagyon szomorú történet, el kell válnotok, mindkettőtöknek jobb lesz, főleg neki..

és igen, a társadalmi hozzáállás is okolható ezért

2012. jún. 12. 10:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!