Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom meleg! 9 éve vagyunk együtt. Tegnap vallotta be. Mit tegyek?
színjátékban él? csak ennyi? meg nem akarja elbaszni az életét?
és a tiéddel mi van? ő baszta el 9 évedet. a fiatalságot 9 évét és remélem még csak max 35 vagy és nem több.
Ez sajnos a magyar köztudatban uralkodó homofóbiai miatt húzódhatott 9 évig. Nem mintha védeni akarnám a párodat, mert valóban nagyon rosszul tette, hogy 9 éven át becsapott Téged is és saját magát is. Erre szerintem nincs bocsánat, mégis 9 évet nem lehet csak úgy kitörölni, ezért jó lenne, ha útjaitok úgy válnának külön, hogy nem utálnátok meg egymást. Mert ha valóban meleg, akkor ezt a kapcsolatot nem lehet / nem érdemes folytatni.
Visszatérve az első gondolatomhoz, ha nem lenne ekkora melegellenesség hazánkban, akkor egy melegnek sem jutna eszébe, hogy egy lánnyal létesítsen kapcsolatot. Amíg megvetendő idehaza homoszexuálisnak lenni, addig sajnos mindig lesz ilyen és a szélsőjobb szerint ez a helyes megoldás. Csak gratulálni tudok.
(Bocs a szellemi eszmefuttatásért.)
25/F (meleg)
Az előttem szólóval egyet értek! Egyrészről utálni kell a melegeket, sőt kimondottan bujkálásra vannak kényszerítve, de amikor azért kezd egy meleg nővel, mert fél akkor az is elítélendő. Elhiszem, hogy neked is rossz, sőt. De gondolj bele, hogy neki milyen átélnie ezt. Mert te elvileg élvezted az elmúlt éveket, ő meg szenvedett. Bár érdekes, mert az én párom senkinek se vallotta be, hogy ő meleg, de ettől még 2 éve járunk. Szóval a te párodnak is lettek volna alternatívái, hogy hogyan éljen úgy, hogy ne kelljen felvállalnia magát. Mindenesetre ne legyél igazságtalan és nézd az ő oldalát is. Ez mindkettőtök számára rossz helyzet. Próbáld meg elfogadni és segítsétek egymást!
22 meleg F.
nagyon szomorú történet, el kell válnotok, mindkettőtöknek jobb lesz, főleg neki..
és igen, a társadalmi hozzáállás is okolható ezért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!