Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom meleg! 9 éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom meleg! 9 éve vagyunk együtt. Tegnap vallotta be. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2012. jún. 11. 15:27
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
71%

Oh nagyszerű. Most védjük a meleg pasit mert meleg? Na ne nevettes. Kit érdekel, hogy meleg?

Egy gerinctelen féreg, amiért elvett 9 évet a kérdező életéből. Itt most le van sz*rva a fiú identitása. Lényeg, hogy ripityára tört a kérdező fiatalságát. Azt a 9 évet, mikor a biológiai órája a csúcson van!

Persze szídhatjuk a társadalmat így meg úgy, de ez nem változtat azon a tényen, hogy a meleg pasi lehetett volna meleg pasi egyedül is, és ehhez nem kell feltétlenül egy lány hite, szerelme és élete. Senkit nem érdekel, hogy meleg. legyen az. Éljen boldogan, de az, hogy meleg és a társadalom (sajnos) elítéli a melegeket, még nem jogosítja fel, hogy elvegyen egy lány életéből 9 évet. Hol van ehhez neki joga??? Miért nem tud több lány életéből elvenni mindig csak hónapokat? Persze az sem megoldás, de egy 2-3 hónapos kapcsolaton kicsit könnyebb tovább lépni mint egy 9 évesen. És ehhez sincs joga, de, ha már mindenképp álcát akar, akkor csinálja inkább ezt.

Vagy miért nem lehet simán egyedülálló? Miért kell feltétlen barátnő neki?

2012. jún. 14. 11:52
 32/56 anonim ***** válasza:
Mondjuk, hogy meleg kapcsolatra kényszerítenek, amihez semmi kedvem. És valamiért nem mondhatom, hogy tehetnek egy szívességet, ez az én életem. Vagy keresnék egy szintén bujkáló hetero lányt, vagy ha nincs ilyen az ismeretségi körömben, biztosan lesz egy kapcsolatfüggő leszbi, akinek azt mondom, hogy nem szeretlek, de felőlem összejöhetünk, hogy ne legyünk egyedül, ha találsz valakit, aki viszontszeret, legfeljebb szakítasz.
2012. jún. 14. 13:34
 33/56 anonim ***** válasza:
Mondta a barátod, hogy szeret?
2012. jún. 14. 13:35
 34/56 anonim ***** válasza:
79%
Hát szerintem oké egyrészről f*szság , h nem vallotta be, mert ha az elején megmondja , lehettél volna álbarátnő a szülők elött és akkor nem törik össze a szíved, de azért sztem neki is nagyon nehéz lehetett. ha a 9 év alatt szerelmes volt valakibe esetleg, és nem lehetett vele a szülők és a társadalmi normák miatt, az borzasztó lehetett.. szerintem próbálj meg jóban lenni vele..
2012. jún. 14. 14:13
 35/56 A kérdező kommentje:
na most meg már azt mondja, hogy nem meleg, csak viccelt. 3 napig hallgattam, hogy b'uzi, összedőlt bennem a világ, most meg nevetve mondta, hogy csak poénkodott. Hát én nem tudom, hogy mi van..... szerintem csak hazudik, mert folytatni akarja a látszat kapcsolatot. Mondjuk érdekes, hogy naponta 10x is képes lenne még így 9 év után is szexelni. Nem vagyok egy fiús alkat, hogy esetleg azért lennék annyira kívánatos. NEM ÉRTEM!!!!!!
2012. jún. 14. 16:19
 36/56 anonim ***** válasza:
100%

hát ez nem semmi..am sztem is csak megbánta h elmondta

de am amikor beszéltetek akkor nem kérdezted meg h miért csinállt iylet???mert ez minden de nem poén...és max 3 óráig de nem 3 napig-.-

2012. jún. 14. 16:26
 37/56 A kérdező kommentje:
van egy elmebeteg haverja, akivel 50ezerben fogadtak, hogy nem tud 3 napig etetni azzal, hogy meleg. Ma járt le a 3 nap. Most már nem tudom, komolyan, hogy mit higgyek. ez nem normális!!!!!! Ilyen nincs!!!! engem kicsinált 3 nap alatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. jún. 14. 16:39
 38/56 anonim ***** válasza:
Ez is mutatja hogy mennyire bízol benne.
2012. jún. 14. 16:58
 39/56 anonim ***** válasza:
Tényleg nem ártana neki egy alapos verés.
2012. jún. 14. 17:02
 40/56 anonim ***** válasza:
Én a helyedben ezek után már sosem tudnék bízni benne és tuti otthagynám, hogy teperjen egy kicsit utánam és végén talán, ismétlem talán visszamennék hozzá (de ennek minimális az esélye)
2012. jún. 14. 19:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!