Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjak el egy srácot bulizni, ha nem vagyok még vele annyira jóban?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki bejön, és úgy érzem, én is neki. Voltunk már házibuliban (közös ismerősök által), és ott felszabadultabb volt, nyíltan flörtölt velem. Alapjáraton viszont félénk. Szeretném elhívni buliba, de nem vagyunk annyira jóban, nem ismerem annyira, hogy csakúgy elhívjam. A másik meg, hogy nem tudok olyan buliról, ahová elhívhatnám mostanában. Discoba nem akarom, én pedig nem tudok házibulit rendezni. Valami ötlet?
18/L
2012. jún. 11. 13:48
1/3 anonim válasza:
Két személyes privát buli? Azt nem tudod összehozni?
2/3 A kérdező kommentje:
De nem ismerem annyira, hogy csak így elhívjam...
2012. jún. 11. 14:02
3/3 anonim válasza:
Írj rá féjszbúkon hogy van-e kedve újra együtt bulizni. Amúgy ha flörtölt veled,akkor biztos akar valamit. Bökd meg facen, hátha lép valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!