Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod este elmegy bulizni, akkor szól neked előtte, vagy csak úgy simán elmegy?
természetesen szól, és mindig megkérdezi, hogy szeretném-e ha nem menne.
azért nem kérdezi meg, hogy én szeretnék-e menni, mert 60 km-re lakunk egymástól.
de ha együtt vagyunk, mindig együtt megyünk
Ő is szól, én is szólok. Bármilyen programot találok (közös, egyedüli), azonnal szólok, hogy aszerint tudja szervezni a napját. Fordítva is így van.
Egyikünk sem kérezkedik el, csak időben szól.
Nem élünk együtt.Ha együtt élnénk csak szólna ha van valami programja este,nem csak úgy eltünne..:)
Nem zavar ha elmegy,ne értsétek félre,menjen nyugodtan.Csak olyan rossz,mikor várom,hogy tudjunk beszélni neten estefelé,mert így szoktuk minden nap.Ha nem tudunk találkozni.Én meg csak várom,várom..De semmi.Aztán rájövök,hogy nincs is otthon.
Tudom hetes éves kérdés, de utólag válaszolva aki ezen problémázik, hogy esetleg elfelejt szólni, akkor ott már nem jó az egész kapcsolat. Időben szólás, vagy sem ez valahogy számomra teljesen úgy hangzik, mindha el kellene kéretzkednie mind az iskolából, vagy a munkahelyéről úgyhogy kedveskéim!: Amelyőtök esetleg ebből csinál, vagy csinált problémát, mert éppen elfelejtett szólni a párja, hát akkor.... Igaz ez alap na de hogy már elvárás is... Na ebből én nem kérnék.
/FF/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!