Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baránőmmel egy társaságban szoktunk bulizni, de ő mindig leissza magát a sárga földig. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Na, jó, hányni nem szokott, csak hülyeségeket beszél/csinál és másnap szinte semmire nem emlékszik. Beszéltem már vele erről, azt mondta, hogy tudja, hogy nem jó, de mégis ugyanúgy iszik...Szakítani nem akarok vele, mert szeretem.2012. jún. 3. 21:14
3/5 anonim válasza:
Adj neki egy nyakast és megjön az esze,ha már az anyjáéknak nem volt annyi sütnivalójuk csak az,hogy megcsinálják...
4/5 anonim válasza:
jesszus! ha ennyire mások vagytok mit eszel rajta? :/ Elég undorító, ha egy lány részeg! Szerintem videózd le és mutasd meg neki! Vagy ha Te nem akarsz vele konfrontálódni, tegye meg ezt valaki más a társaságotokból!
5/5 asdface válasza:
Az ellentétek vonzák egymást. Ilyenkor legalább őszinte. :)
Ne menj vele egy társaságba, ha nem félted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!