Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hány százalékát zavarja, ha egy nőnek gyereke van?
Szinten zavarna. Sajat gyereket szeretnek, s jelenleg nem kezdenek kapcsolatot olyan novel akinek gyereke van. LEhet 10 ev mulva maskepp latom majd a dolgokat..
27F
Szexnél nem zavar.
Könnyű kapcsolatnál nem zavar.
Komoly kapcsolatnál sem lenne gond, ha megbeszéljük előtte, hogy én csak a férfi vagyok a nő életében, és nem pedig pótapa a gyereknek. Ezt viszont a nő nem fogadná el, szerintem.
Nekem is van egy gyerekem egyedül nevelem, és az apuka biztos hogy nem zavar be.
Ha ennyi pasit zavar, akkor köszi szépen inkább maradok egyedül!
Abból hogy a nőnek gyereke van rengeteg előny származik, vagy ezt csak én látom?
1. Nem szívod végig a terhesség időszakát, az azt követő szexmentességet meg kitudja miket.
2. Látod milyen a nő szülés után, nem zsákbamacska (+30 kilók, frigiditás meg egyéb meglepik)
3. Ha egy nőt elfogadsz a gyerekkel együtt és szereted őket akkor az a nő sokkal jobban meg fog becsülni téged.
4. Ideális esetben gyerektartás jön az apától ami kompenzál + extra bevétel is lehet.
Engem személy szerint nem zavar, sőt kifejezetten olyan nőt szeretnék majd amelyiknek van gyereke (max 2-3 éves afölött már nem hozzám fog kötődni, potenciálisan megvet, utál, nem fogad el) és +1 sajátot esetleg (de nem ragaszkodom hozzá) így lesz egy saját és egy nevelt, tökéletesen egyformán szeretném őket.
Kivétel ha a gyerek fogyatékos, na az sok lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!