Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek fontos, hogy hogy hívják a párotokat?
Nekem mindegy, hogy hívják, ez nem szempont a párválasztásnál.
Amúgy érdekes, hogy eddig két Norbival hozott össze a sors, és mind a kettő csúnyán átvert. Szóval ha ezt nézzük, velük lehet óvatosabbnak kellene lennem. :D
Hm... érdekes válaszok vannak, nagyjából mindegyikkel egyet is értek. Furcsa lenne egy Gerzson, vagy ilyesmi nevű emberrel, de lényegében úgyis a személyisége számítana. De valamiért engem a Dániel nevű fiúk mindig is vonzottak, viszont sose volt még Dani nevű pasim. Viszont Zoli már volt és átvert, stb. nem részletezném és utána több Zolit is megismertem és ők is mind olyanok voltak, a Norbik szintúgy. Érdekes egyébként....
Volt még Bence is, Tomi is, mind a kettő nevet szeretem :)
12-es válaszoló pont azt írta, amit én is akartam. :)))
Ne legyen Kolompár....
vagy pl. Orbán :)
Bocs, egy vicc:
Fickó elmegy a hivatalba:
- Szeretném megváltoztatni a nevem
- Mi a neve?
- Sz@rházi Mátyás.
- Már értem...és mi lenne az új neve?
- Sz@rházi István.
(Rákosi Mátyás idejéből való a vicc)
Egyébként nekem nem tetszenek a Mária, Margit, Erzsébet nevek (ezekről a nevekről valahogy mindig idős v. nem szép nőkre asszociálok).
Erzsébet nevű nőm több is volt (szép nők!), de ők sem szerették a sajátjukat, inkább Zsó, vagy más becézést viseltek.
Nem zavar, és nem ez alapján döntök.
Komolyabb kapcsolatban inkább a vezetéknév foglalkoztat, hiszen azt fogom majd én is felvenni, és a gyerekeim neve is ez lesz. DE. Még ez sem lenne döntő érv, maximum nem venném fel a nevét ha annyira nem tetszene. De ilyen nevű párom még nem volt, akinél ez gond lett volna. (bár eddig még nem mentem férjhez, remélem a férjnél sem lesz ilyen gondom:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!