Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt 28 évesnél idősebb egyedülálló Nő/Pasi? Vagy aki 30 fölött találta meg az igazit?
Nagyon elkeserít, hogy 28 vagyok, és nincs párom. Sokan még csesztetnek is vele, hogy már 7 éves gyerekemnek kéne lennie. Ettől csak kiakadok, nagyon idegesítenek ezek a beszólások. Emiatt gyomorideggel kelek, és már kezdem elhinni, hogy el vagyok késve! Pedig magamtól nem érezném ezt. Szeretek élni, fiatalnak gondolom magam, lükének és úgy gondolom mindennek eljön a maga ideje. De feszt szekálnak. Ráadásul mostmár azon is elkezdtem gondolkodni, hogy ha mondjuk harmincegynéhány évesen talál rám a szerelem, akkor nem fogom bánni, hogy a fitalabb, bolondosabb éveinket nem együtt éltük meg? Vagy nem fog ez hiányozni? Úhhh teljesen ki vagyok, már azt sem tudom, hogy én magam mit szeretnék, tök görcsölök a témán, most is szorongatom az e-mail címeket egy újság társkeresőjéből, de az agyam azt diktálja, hogy ez görcsösen nem fog menni. :(
( Egyébként már volt egy 5 éves kapcsolatom, aminek 3 éve lett vége.. azóta jóformán semmi...)
Aki azt mondja, hogy 21 évesen kellett volna szülnöd, az a saját fiatalkori tévedését próbálja védeni.
Ismerek olyan 40-es nőt, aki 30-asnak néz ki és több élet van benne, mint a 20-asokban.
Nem idegesíteni, szekálni akarlak.... Biztos nem csak mások, hanem saját véleményed is azt mondatja veled, hogy el vagy késve. Egy picit biztosan. De (ez ne nyugtasson) sajnos a mai világban majdnem mindenki el van "késve". 27 vagyok, talán nekem van még egy kis időm a nősülésig, de még szeretnék játszani az unokáimmal is majd....
Akármit mondjanak mások, szerintem itt az ideje egy picit megkomolyodni és férjhez menni. Akár egyszerű, akár nem... 27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!