Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt 28 évesnél idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt 28 évesnél idősebb egyedülálló Nő/Pasi? Vagy aki 30 fölött találta meg az igazit?

Figyelt kérdés

Nagyon elkeserít, hogy 28 vagyok, és nincs párom. Sokan még csesztetnek is vele, hogy már 7 éves gyerekemnek kéne lennie. Ettől csak kiakadok, nagyon idegesítenek ezek a beszólások. Emiatt gyomorideggel kelek, és már kezdem elhinni, hogy el vagyok késve! Pedig magamtól nem érezném ezt. Szeretek élni, fiatalnak gondolom magam, lükének és úgy gondolom mindennek eljön a maga ideje. De feszt szekálnak. Ráadásul mostmár azon is elkezdtem gondolkodni, hogy ha mondjuk harmincegynéhány évesen talál rám a szerelem, akkor nem fogom bánni, hogy a fitalabb, bolondosabb éveinket nem együtt éltük meg? Vagy nem fog ez hiányozni? Úhhh teljesen ki vagyok, már azt sem tudom, hogy én magam mit szeretnék, tök görcsölök a témán, most is szorongatom az e-mail címeket egy újság társkeresőjéből, de az agyam azt diktálja, hogy ez görcsösen nem fog menni. :(

( Egyébként már volt egy 5 éves kapcsolatom, aminek 3 éve lett vége.. azóta jóformán semmi...)

2012. jún. 11. 12:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok vele. 30 éves férfi vagyok, nekem ráadásul nem is volt kapcsolatom. Szex is alig. Néha arra gondolok, hogy előző életemben biztosan egy nagy nőcsábász voltam, aki csak kihasználta őket, és most ez a büntetésem.
2012. jún. 11. 13:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Aki azt mondja, hogy 21 évesen kellett volna szülnöd, az a saját fiatalkori tévedését próbálja védeni.

Ismerek olyan 40-es nőt, aki 30-asnak néz ki és több élet van benne, mint a 20-asokban.

2012. jún. 11. 13:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem idegesíteni, szekálni akarlak.... Biztos nem csak mások, hanem saját véleményed is azt mondatja veled, hogy el vagy késve. Egy picit biztosan. De (ez ne nyugtasson) sajnos a mai világban majdnem mindenki el van "késve". 27 vagyok, talán nekem van még egy kis időm a nősülésig, de még szeretnék játszani az unokáimmal is majd....

Akármit mondjanak mások, szerintem itt az ideje egy picit megkomolyodni és férjhez menni. Akár egyszerű, akár nem... 27F

2012. jún. 11. 14:29
 14/14 anonim ***** válasza:
32 vagyok és még nem találtam meg. Jól érzem magam a bőrömben, állandóan 20on évesnek néznek, nincs is jobb ennél. :) Majd jön, aki kell. ...
2015. jún. 11. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!