Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok milyen annak a srácnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen annak a srácnak a megjelenése akire 1perc után rá mondjátok hogy: jópasi?

Figyelt kérdés

külső és belső tulajdonságok egyaránt érdekelnének.

Lennétek szivesek odaírni hogy mennyi idősek vagytok. Köszi szépen. 18/F

2009. júl. 3. 14:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem sose, a külső számitott hanem mi van neki belül.De amugy a világos hajuak esetlegesen az őszek jönnek be .Legyen mosolygos és vidám , ne legyen goromba ..,és agresszív.+'/31év/
2009. júl. 3. 15:05
 12/15 anonim ***** válasza:
66%

mindenkinél mást jelent, tehát nem lehet sablonokat írni :)

kinek mi a "jó képű"?

kinek mi a "humoros"?

kinek mi a "megértő"?

kinek mi az "intelligens"?

stb. :)

2009. júl. 3. 15:06
 13/15 anonim ***** válasza:
kigyúrt, sugárzik róla hogy magabiztos, nem nekem kell bizonygatnom neki h igenis nem gáz, megnyerő a mosolya, szépek a szemei, jól van öltözve(nem arra gondolok hogy Gucci öltönye legyen, de azért ne legyen ingje betűrve stb.) és ha lehet, legyen borostás.
2009. júl. 3. 16:25
 14/15 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok 15/L
2009. júl. 3. 16:25
 15/15 anonim válasza:

Az mind1, hogy milyen szinu a haja,a szeme,vagy a böre. Az a lényeg, hogy legyen valami a megjelenésében,ami vonz,és nem birod róla levenni a szemed. Persze ez mindenkinél változó h ki a vonzó,vagy ki kevésbé..

Ezt az aktuális személytöl kell valami módon megkérdezni.

pl egy szép arcú magasabb pasin elöbb megakad a szemem, de ez azért van,mert én is elég magas vagyok. Ennek ellenére a pasim alig magasabb tölem,és nekem igy is megfelel,bár nem bánnám ha gyors még nöne kicsit:D

2010. jún. 26. 04:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!