Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok milyen annak a srácnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen annak a srácnak a megjelenése akire 1perc után rá mondjátok hogy: jópasi?

Figyelt kérdés

külső és belső tulajdonságok egyaránt érdekelnének.

Lennétek szivesek odaírni hogy mennyi idősek vagytok. Köszi szépen. 18/F

2009. júl. 3. 14:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Humoros, intelligens, az arca szep legyen, ne ripacsos ....

32/n

2009. júl. 3. 14:48
 2/15 A kérdező kommentje:
ripacsos????
2009. júl. 3. 14:49
 3/15 anonim ***** válasza:
61%

Hogy milyen? Tele van tűzzel a szeme, mososlygós, jókedélyű, vicces, sármos, 30-on túl van, tudja, hogy kell megérinteni egy nőt,mindig a szemembe néz, és látok benne mindent.. Hogy mennyire akar, hogy lehet nem tart örökké, de isteni lesz vele, megbízható... A mosolya, a szája, a teste, a megjelenése, a sármja.. Minden egybevág.. Mindenkinél más és más... Számomra még csak egy volt ilyen... De abból kapcsolat lett... És lehet soha nem is lesz többet.. Igaz vége is lett ennek a kapcsolatnak, de még ma is bennem él..

Áhh... Ezt nem lehet így leírni senkinek... Ezt csak át kell érezni...

Nem vagyok egy nehezen ismerkedős típus, de én inkább utcán, kávézóban, nyaralásokon, kirándulásokon ismerkedek..

Szerintem ez olyan megmagyarázhatatla dolog. Amit leírtam, az semmi ahhoz képest, amit olyankor érzel...

25 éve nő vagyok...

2009. júl. 3. 14:53
 4/15 anonim válasza:
helyes legyen arcra,jó test,inteligens,jó humorú...és ne csak ki akarjon használni egy csajt
2009. júl. 3. 14:54
 5/15 anonim ***** válasza:

Hm...általában azokra mondom,hogy jó pasi,akik az eseteim,ami nálam barna hajat,ami nem tüsi,hanem egy kicsit hosszabb,és barna szemet jelent:).Aztán szeretem,ha nincs b*zisan felöltözve,szóval nincs rajta rózsaszín,nincs fülbevalója,stb.Mosolyogjon,legyen laza,a járása,a tartása is.A napbarnított bőr se hátrány...;)

Szerencsére az én fiúm ilyen,szóval rá mondthatom,hogy első látásra egymásba szerettünk..:$:)

17/L

2009. júl. 3. 14:56
 6/15 anonim ***** válasza:

Ha vki rendben van magával.az a külsőségeken is meglátszik..

Én a barna hajú /zöld v barna szemű ..nem túl kigyúrt..

nálam magasabb (160nál) fiukra bukom..

belső pedig : legyen megértő , első pillanattól kezdve adja önmagát és meg tudjon nevettetni:)

Az is előny ha nem csak a szex érdekli :D

16/L A...

7/15 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

és persze legyen rajta valamennyi izom,de nem kell olyan nagyon izmosnak lennie:D

8/15 anonim ***** válasza:
Helyes arc, szép szemek, jó és ápolt megjelenés, kedves, intelligens, vicces. 28/L
2009. júl. 3. 14:59
 9/15 anonim ***** válasza:

De jó,ketten írtunk egyszerre 14:56-kor.Én az vagyok,aki még hozzátette,hogy legyen egy kicsit izmos.Na,az az első 14:56-oshoz kapcsolódik:D

17/L

2009. júl. 3. 15:01
 10/15 anonim ***** válasza:
Háth nállam a barna haj barna szem :) ne legyen vékony cingár:)legyen magasabb nálam..sármos legyen:)humoros..feltünő..de ne tegye az agyát! Kedves legyen megértő ha beszélgetünk..(a barátom is pont ilyen)(L)
2009. júl. 3. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!