Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti ezt nem tartjátok undorítón...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt nem tartjátok undorítónak amikor a párok a járda közepén majd megeszik egymást?

Figyelt kérdés
Nem azzal van a baj hogy dob egy puszit a szájára vagy megöleli mert az teljesen természetes de amikor a járda közepén már több perce megállás nélkül smárolják egymást ilyen fiatalok az már egy kicsit undorító. Jó, én is szoktam de nem a járda közepén, még jó hogy nem kezdik el ott a járda mellet. Ti mit gondoltok ezekről a párokról?
2012. jún. 10. 15:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Bocsi a rossz fogalmazásért de siettem :)
2012. jún. 10. 15:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem pl. az idegesít, mikor buszon egész úton körülöttem "cuppognak". Mert a sima puszi okés, de a nyalakodást hagyják már otthonra -.-"
2012. jún. 10. 15:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer Hajdúszoboszlón voltam, és az ottani fürdőben van egy hullámmedence... Egy pasi meg egy csaj ott csinálták tőlem pár méterre... Azonnal elmentem onnan... Aztán később visszamentem, mert újból hullámok voltak... Megint ott voltak mellettem, és a pasi kérdezte a csajt, hogy mehet megint? Szerencsére a csaj azt mondta, hogy most nem szeretné... Oda sem megyek többet...
2012. jún. 10. 18:12
 14/14 anonim ***** válasza:
De. Nekem is van párom, másfél éve. De még sosem mentünk egymásnak utcán, mások előtt. Szerintem gusztustalan, mindenkinek a saját szoc.'problémája', hogy hogyan nyalja-falja a másikat. Semmi kedvem nincs ezt nézni.
2012. jún. 10. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!