Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék boldog lenni egyedül, ha nagy esély van rá hogy soha nem találom meg azt, akivel boldog lehetnék?
Sokat ismerkedtem, de egyszerűen évek alatt nem találkoztam olyan lánnyal, akit komolyan szeretni tudnék. Lejjebb tudok adni az elvárásaimból, de szeretni attól nem fogom az illetőt. Van valami módja hogy boldog legyek egy átlagos, unalmas, taszító lány mellett?
Tudom hogy nekem nem ebbe a korba kellett volna születnem, mert olyan lányt nem találok, akire vágyok, de már fárasztó a magány. Sajnos a legtöbb lány annyira egyforma és felszínes, hogy hamar elmegy a kedvem tőlük, ugyanolyanok, mint 100 másik, csak a csomagolás más színű.
Persze örülnék ha valami jó tippet adnátok, hogy hol lehet ismerkedni manapság olyan lányokkal, akinek nem a külsőség a fontosabb, de általában olyanokat mondanak hogy könyvtár meg kiállítás és sajnos már onnan is sok rossz tapasztalatom van, meg amúgy sem ismerkedős helyek.
Úgyhogy én már nem hiszek abban, hogy léteznek lelkileg igényes nők, ezért kellene valahogy elfogadnom a magányt.
Köszönöm a válaszokat!
# 18/19 Időpont ma 12:26
Nem ezért tettem fel a kérdést, hogy másoknak bebizonyítsam, mennyire jobb vagyok, vagy ilyesmi, de ha úgysem értünk egyet, akkor mindegy mit mondok.
Azért a tippeket köszönöm, végül is nem ismersz és nem tudhattad, mivel hogy állok, de sajnos ezek hiába része az életemnek, valahogy kevés.
# 19/19 Időpont ma 12:43
Pont ezt mondom, hogy túl sokat ismerkedtem, elment a kedvem az egésztől. hozzám nem értelmes lányok jönnek oda, igazán nem is hiszek már az ilyenekben.
Hát, így van, nem ismerlek, és kevés az infó rólad.(Amiben nem értek egyet: hogy általánosítottál, szerinted mind ugyanolyanok vagyunk. Pl. nekem sincs kapcsolatom, csalódtam már, de nem mondom azt, hogy minden pasi ugyanolyan, mert nem így van.)
Nagyon nehéz párt találni. Ezzel sokan vagyunk így. Viszont ha már eldöntötted a fejedben, hogy soha nem fogod megtalálni azt, akivel boldog lehetnél, akkor ez jó eséllyel így is lesz.
Talán ismeretlenül nehéz jó ötletet adni...neked kell megtalálnod a helyes utat, a kérdésedre a választ.
Rossz tapasztalatot szerzett már mindenki az élete során, de nem szabad, hogy ez elvegye a kedved.
Kívánom neked, hogy sikerüljön megtalálnod a megfelelő társat.
# 20/22 Időpont ma 13:42
Szerintem meg ez az oldal pontosan azért van, hogy ha tanácstalan vagy, új ötletekre vágsz, tudni akarsz valamit, akkor feltedd kérdésnek. Nekem mindegy, mások mit csinálnak, amíg ők is békén hagynak engem az én kérdéseimmel.
De már kaptam hasznos tippet, tehát megéri!
Rendben, akkor elnézem, értékelem ha valaki tud bocsánatot kérni, de legközelebb másképp fejezd ki a véleményed.
# 22/22 Időpont ma 16:57
Pedig ez a véleményem a lányokról, hogy ez az átlag. De nem azt mondtam, hogy mind! És bocsáss meg, nem akarlak megsérteni, de ezt szinte rendre így értelmezik a nők.
Azt sem mondtam, hogy nem fogom megtalálni, azt mondtam, hogy nagy esély van rá.
Nekem nem egyszerűen rossz tapasztalatom van, hanem éveken keresztül próbálkoztam, és rossz tapasztalatokat gyűjtöttem. Nem 1-1 kiábrándulásról van szó, hanem kiismertem a nőket, és mivel van nagyon parányi pozitív élményem is, tudom, hogy nem lehetetlen elvárás, amire igényem van, csupán magas.
Nagyjából hasonló tapasztalatokkal rendelkező férfi vagyok, szintén elmélyültebb, művészlelkű, önálló gondolatokkal bíró egyén, és én se értem, mi motivál felszínességre sokakat. Tisztelet a kivételnek. Max annyi lehet közted, kedves kérdező, és köztem a különbség a problémád vonatkozásában, hogy feltehetően fiatalabb vagy nálam, és kevésbé látod át az "egészet" -különben kevésbé aggódnál úgy általánosságban és végső soron-, ami nem nagy baj, van még időd képbe kerülni általában is a létezés összefüggéseiről.
Szívesen beszélgetek veled, ha szeretnéd, bár kiderült már hasonló beállítottságúról, hogy privátban már megtaláltuk egymást korábban, csak kérdés kiírásánál még nem tudtuk, hogy már ismerjük egymást, szóval ha szívesen dumálnál velem, mert hátha akad közös érdeklődési terület közöttünk, akkor javaslom, privizz rám első körben, hogy kiderüljön: levelező társam egyike vagy-e, avagy még nem ismerjük egymást.
Természetesen mellőzheted is baráti kezdeményezésem, nem sértesz meg vele, te érzed-látod, kivel mit szeretnél kezdeni.
Mindezektől függetlenül kitartást kívánok neked! (Magamnak is. ;) )
# 24/25 Időpont tegnap 20:32
Sajnos nagyon is átlátom a dolgot. De amíg nem találom meg ezt a személyt, ki kell húznom valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!