Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék boldog lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék boldog lenni egyedül, ha nagy esély van rá hogy soha nem találom meg azt, akivel boldog lehetnék?

Figyelt kérdés

Sokat ismerkedtem, de egyszerűen évek alatt nem találkoztam olyan lánnyal, akit komolyan szeretni tudnék. Lejjebb tudok adni az elvárásaimból, de szeretni attól nem fogom az illetőt. Van valami módja hogy boldog legyek egy átlagos, unalmas, taszító lány mellett?

Tudom hogy nekem nem ebbe a korba kellett volna születnem, mert olyan lányt nem találok, akire vágyok, de már fárasztó a magány. Sajnos a legtöbb lány annyira egyforma és felszínes, hogy hamar elmegy a kedvem tőlük, ugyanolyanok, mint 100 másik, csak a csomagolás más színű.

Persze örülnék ha valami jó tippet adnátok, hogy hol lehet ismerkedni manapság olyan lányokkal, akinek nem a külsőség a fontosabb, de általában olyanokat mondanak hogy könyvtár meg kiállítás és sajnos már onnan is sok rossz tapasztalatom van, meg amúgy sem ismerkedős helyek.

Úgyhogy én már nem hiszek abban, hogy léteznek lelkileg igényes nők, ezért kellene valahogy elfogadnom a magányt.

Köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 10. 10:40
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Milyennek képzeled el a megfelelő lányt?Külső/belső érdekel.
2012. jún. 10. 10:44
 2/26 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, Te hogy lehetnél boldog, de azt tudom, mi hogy lehetnénk. Úgy, hogy fejbe lövöd magad. Ne haragudj, de ez már sok. Hobbijaid nincsenek, amivel elfoglalhatnád magad? (Itt megjegyezném, hogy a gyk-ra önsajnáltatós kérdés kiírás nem számít hobbinak.)Szerintem, ami jó tipp lehet, járj el kivetőtökhöz meccset nézni. Lányokkal annyira nem fogsz ismerkedni, de új haverokat szerezhetsz.
2012. jún. 10. 10:49
 3/26 A kérdező kommentje:

A külső nem nagyon érdekel, még az se zavarna ha van valami fogyatékossága, csak ne legyen nagyon torz, hajlandó legyen tenni az alakjáért és szeretni tudjam.

Belsőre legyen intellektuális, szóval érdekelje a világ, művészet, tudomány, filozófia, nem kell hogy tudós legyen csak érdekelje, szóval ne olyan átlagos ember legyen aki nem gondolkodik, rosszindulatú és tele van előítéletekkel. Önmaga legyen, ne egy sokadik alkoholista drogos, céltalan hedonista nőimitátor...

Tudom hogy ezek nagy igények, de sajnos nem tudok változtatni ezen.

2012. jún. 10. 10:55
 4/26 anonim ***** válasza:
Csak nem debreceni vagy? :)
2012. jún. 10. 10:55
 5/26 anonim ***** válasza:

Leszóljátok szegényt, de nem értitek,min megy keresztül!

Én is hasonlóan szánalmas vagyok, hiába a számtalan próbálkozás, senkinek sem kellek, nem vagyok elég jó! Pedig ismerkedéskor nem siránkozom, hanem próbálok a leghatározottabb, legmagabiztosabb lenni, de mégis valahogy nem vagyok elég jó!

Már sokan mondták, hogy abba kéne hagynom a keresést, és mással elütni az időt, mert akkor jönni fog valaki, de én ebben már csak azért sem hiszek, mert eddig is elég sokat hanyagoltam a témát, mégsem sikerült senkivel sem összejönnöm "véletlenül"! R.hadt dolog ez, itt is kért pl egy lány egy képet rólam, kb egy napra rá válaszolt is, de természetesen még csak esélyt sem hagyott a további ismerkedésre, csak szimplán elmondta a szokásos sablon szöveget, hogy "biztos lesz majd valaki aki szeretni fog"! :(

Komolyan mondom f.szkivanazegésszel!

2012. jún. 10. 11:01
 6/26 A kérdező kommentje:

# 2/3

Téged az tesz boldoggá hogy szomorú emberekbe rúgsz bele?

Elkeserítő, hogy az emberek mennyire műveletlenek, és sajnos a nők közt is terjedő divat ez a stílus, néha kocsmatöltelékeket megszégyenítő modorban képesek kifejezni magukat. Pedig ahhoz nem kell sok könyvet kiolvasni, jó szándékkal közeledjek mások felé.

2012. jún. 10. 11:02
 7/26 anonim ***** válasza:

Szerintem nem olyan nagy igények.Persze nem mindegy,hány éveseket keresel.:)Tuti vannak ilyen lányok..

Engem is érdekel egy csomó minden.Pl az irodalom,történelem(leginkább a magyar),festészet,különböző kultúrák,a politika és újabban a jog.:D De leginkább a zoológia/etológia érdekel.

2012. jún. 10. 11:05
 8/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, és utolsó! Mondjátok már meg mennyi idősök vagytok? Nekem egy haverom, kétszer elvált, gyerekeket csak bírósági végzéssel látja, anyagilag lekopaszítva otthon van egyedül, 40 évesen. Na, Neki van a "f*sz ki az egésszel"!
 9/26 Dia90' ***** válasza:

Hm...átlagos, unalmas, taszító lányok; mind ugyanolyanok más csomagolásban...érdekes felfogás. Nem értek egyet. Kíváncsi lennék rá, hogy te mennyire vagy különleges. Talán egy kicsit változtatnod kellene a hozzáállásodon, ami a nőket illeti, és megpróbálnod elfogadni az embereket. Rengeteget lehet tanulni másoktól. Amúgy meg sokszor van olyan, hogy az igazán jó dolgok váratlanul érnek bennünket. Lehet, hogy ha majd nem számítasz rá és nem keresgélsz, akkor találkozol egy váratlan helyzetben egy olyan lánnyal, aki érdekes lesz számodra. Mindenképp jó, ha kimozdulsz, növeled az esélyeket, de ne keresgélj "görcsösen".

Magányra meg ennyit tudok írni: sport, új hobbi, barátok, művelődés,...ezen belül meg van rengeteg lehetőség, találd meg a számodra megfelelőt.

10/26 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nő. És itt a kérdés. Honnan tudod, hogy én nem ezen megyek e keresztül? Világ életemben csak barát voltam az összes nőnek. Ami előtt mindig értelmetlenül álltam, hogy én azt gondoltam, tőlem megkaphatnák azt, amire vágynak. De ez van. Írjam ki ezt én is kérdésnek minden este? És nem, nem élvezem, hogy másokba belerúgok. Csak ez az átkozott önsajnáltatás készít ki. Keress hobbit. És írtam, menj meccset nézni, az jó móka. Fogsz menni? A rengeteg tanácsból, amit itt kaptál, megfogadtál egyet is? Te írtad ki a gyúrós kérdést, igaz? Elkezdtél gyúrni azóta? Amúgy lehet a lányoknak gyúrástól nem fogsz jobban tetszeni. De magadnak jobban fogsz, és ez az ami rohadtul számít.
2012. jún. 10. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!